Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Te hiszel a végzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te hiszel a végzetben?

Figyelt kérdés

2014. jan. 26. 01:19
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

nem voltam férfi.

nem voltam magabiztos.

nem voltam semmi.

sőt...én 1 lány voltam.

egy félős kislány...mit hittem úristen...jézusom, én hülye barom.

de nem baj, rájöttem a hibáimra.

tudom miken kell változtassak és ezt neki köszönhetem.

tudom, hogy gyenge voltam, de azt is tudom, hogy van bennem akarat és van bennem tenni akarás...hisz összejöhettem volna pl 1 másik lánnyal, de nem tettem, mert nekem ő kell senki más...

igen, tudom mit rontottam el és tudom min kell változtassak.

hétfőtől változtatok.

kidobom azt a hülye flexet és azokat a szemét gyógyszereket is...na jó az antidepresszánsokat és a xanaxot nem, de a többit igen...ja meg az öngyilkosság elleni gyógyszert se dobom ki. De a többi repül...és elkezdem...elkezdem....nem magamért, hanem Liáért. Nem érdekel ha komplett idiótát csinálok magamból, nem érdekel...nekem ő kell, érte vállalok mindent. Mert szeretem.

jézusom...mit csinált velem ez a lány.

2014. jan. 26. 01:57
 22/35 anonim ***** válasza:

Hidd el, jönnek majd mások, sokkal jobbak! A flexet ne dobd ki, jó az még! Van der Graaf-generátort is lehet belőle építeni! :D

A gyilkolásra szánt gyógyszereket meg add le egy gyógyszertárban!

2014. jan. 26. 02:00
 23/35 A kérdező kommentje:

igen....kitörök...érte.

ennyi volt és nem tovább.

hiszek benne, hiszek magamban, sikerülni fog, sikerülnie kell.

mert ő a végzetem.

jajj neked világ ha az utamba állsz.

ez lesz a jelmondatom.

igen...ha visszagondolok....arra a 12 évre....igen...tudom mit kell tennem.

tudom.

2014. jan. 26. 02:13
 24/35 Marc Bolan ***** válasza:
Nem hiszek.
2014. jan. 26. 02:15
 25/35 anonim ***** válasza:
Hát, őszintén, lehet hogy tényleg úgy van teremtve minden ember, hogy legyen egy párjuk, akivel kiegészítik egymást, és az élet össze hozza őket, és ezután már rajtatok múlik, hogy hogy irányítjátok a kapcsolatotokat. Persze mondhatni, hogy akkor minden ember akivel megismerkedsz, lehet ő a végezeted, szerintem ezt mi érezzük. Minden embernek az életébe van egy olyan személy akiben mégis többet lát, többet érez, mint a másik iránt.
2014. jan. 26. 02:52
 26/35 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, Ricsike? Elég gyerekesen gondolkodsz... túlzottan a megszállottja vagy egy olyan lánynak, akit nem is érdekelsz... Lépj tovább és foglald el magad valami mással.
2014. jan. 26. 04:19
 27/35 anonim ***** válasza:
Terminatorban ugy szolt a mondas: "a jovo nem vegleges ... nincs vegzet, csak ha magad is bevegzed"
2014. jan. 26. 07:01
 28/35 anonim ***** válasza:

Orkeny Istvan

A végzet

Valahol a Nagy Magyar Alföldnek egy kicsike tanyáján éldegélt egy család, apa, anya és két gyerek, mind pogácsakedvelők.

Ha a mamának volt rá ideje, s kedvében akart járni övéinek, sütött nekik egy nagy tepsi pogácsát.

Egyszer azonban liszt helyett mérges rovarirtószert gyúrt a tésztába. Ízre nem volt rosszabb, így hát jól bepogácsáztak, s reggelre meghaltak mind a négyen, az apa, az anya, a gyerekek.

Negyednap eltemették őket, s aztán összejött a rokonság meg a közeli és távolabbi szomszédok, ahogy az már illik, halotti torra. Homoki bort ittak, s hozzá a maradék pogácsát majszolgatták. El is patkoltak mind, ahányan voltak.

A mentősöknek - az orvosnak, a két hordágyvivőnek meg a sofőrnek - már nem akadt dolguk. Csak fejcsóválva körüljárták azt a sok halottat, s mielőtt visszaindultak volna, megettek néhány pogácsát, ittak rá egy kis bort.

Kivéve a sofőrt. Bort nem ihatott, mert vezetnie kellett, a pogácsát pedig nem szerette. De ami ott maradt a tepsiben, azt újságpapírba csomagolva letette az ülése mellé, hogy kárba ne vesszen. Jó lesz az még, gondolta, valakinek.

És most viszi!

2014. jan. 26. 07:07
 29/35 anonim ***** válasza:
Nem. Mert ha lenne, mar reg megajándékozott volna a sok szo pás utan.
2014. jan. 26. 09:23
 30/35 A kérdező kommentje:

21 éves vagyok.

de miért gondolkozok gyerekesen?

én 12 évig szenvedtem egy nyomorult szobában és tudom hogy nekem az a lány a végzetem.

szeretem.

lett volna másik akivel összejövök, de nem kellett és azért mert én mást szeretek.

ez lenne gyerekes?

2014. jan. 26. 10:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!