Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiszel a szerelemben?

Figyelt kérdés
2011. nov. 27. 20:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Igen. Engem még nem talált meg, de feltétlenül hiszek benne.
2011. nov. 27. 20:24
 2/20 anonim ***** válasza:

Ez nem hit kérdése.

Szerelmes vagyok. :)

2011. nov. 27. 20:24
 3/20 A kérdező kommentje:
Én már nem hiszek benne.
2011. nov. 27. 20:26
 4/20 anonim ***** válasza:
Persze :)
2011. nov. 27. 20:27
 5/20 anonim ***** válasza:
Tudod ez egy nagyon jó kérdés,a szerelem az nem olyan dolog,amiben hisz az ember vagy nem.Az egyszerűen eljön az ember életében,hogy valaki iránt fellobban,lehet rövid kapcsolat lesz,viszont lehet halálig tartó.Az igazi szerelem nem múlik el,az egy kamu duma,hogy szeretet lesz belőle,az igazi szerelem megmarad.Azt kell mondjam gyerek-kamasz szerelmeim voltak több is,de igazi 19 évesen jöttem össze a már férjemmel,3 hónap kellett mire a vonzódásból,kedvelésből,tetszésből szerelem lett,addigra ismertük meg egymást.22 éves vagyok napról napra szerelmesebb,napról napra jobban kívánom,,1,5 éves együtt élünk,8 hónapja vagyunk házasok,azt hiszem hiszem hogy van szerelem,és mindenki megtalálja a párját,valaki korábban valaki később.
2011. nov. 27. 20:30
 6/20 anonim ***** válasza:

Én se hiszek benne, nekem ez nem megy, és még soha nem voltam szerelmes se...

Volt egy srác aki majd belé,de jó barátnál jobban nem szerettem...

19L

2011. nov. 27. 20:30
 7/20 anonim ***** válasza:

És te miért nem hiszel benne, kedves kérdező?

(első)

2011. nov. 27. 20:31
 8/20 A kérdező kommentje:
Hát látod, én nagyon szerettem, és összetörték a szívem, már nincsen okom rá, hogy bízzak a férfiakban. (:
2011. nov. 27. 20:32
 9/20 anonim ***** válasza:
A szerelemben hiszek. Abban, h belém valaha szerelmes lesz vki, nem.
2011. nov. 27. 20:32
 10/20 anonim ***** válasza:

Én ugyanezt hittem, amit te kérdező... de mindig van új a Nap alatt ;)

(első)

2011. nov. 27. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!