Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiszel a szerelemben?

Figyelt kérdés
2011. nov. 27. 20:23
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Jelen pillanatban nincs, de nem számít (:

Így jártam.

Főleg, mert olyan embereket löktem el miatta, akik szerelemmel szerettek.

2011. nov. 27. 20:35
 12/20 szamóca.. ***** válasza:

definiáld a szerelmet, és megmondom hiszek-e benne;)

najó, kötözködésen kívül ha csak úgy általánosan nézem amit a szerelemről hisznek az emberek...

szerintem létezik, de egyáltalán nem olyan gyakori mint azt gondolják. nem úgy létezik, ahogy azt a legtöbben hiszik.

sajnos nagyon sokan összekeverik a szerelmet a b.szhatnékkal, a rajongással, a megszokással, a kedveléssel... (az influenzával a gyomorgörccsel :D) stb.

nem hiszek viszont: az egyetlen nagy Ő-ben, az örökké tartó szerelemben, a "majd összejövünk megismerem és szerelmes leszek belé" szerelemben, és abban, hogy valaki hetente másba szerelmes.

úgyhogy azt hiszem első körben mindenki azt mondaná, hogy én egy olyan lány vagyok aki nem hisz az ilyesmiben... pedig nem erről van szó

2011. nov. 27. 20:46
 13/20 anonim ***** válasza:
En hiszek a szerelemben, kell, hogy legyen, es nem csak az a cukormazas valami amit latok, vagy az, hogy a parok 80%-a azert van egyutt, hogy ne legyenek egyedul, de sajnos 34 evesen elmondhatom, hogy meg nem voltam igazan szerelmes. :(
2011. nov. 27. 21:17
 14/20 anonim ***** válasza:

én voltam szerelmes és nagyot csalodtam sajnos,és azóta semmi és bízom benne h újra rámtalál idővel.Nekem ő volt az első de rem nem az utolsó.Azota én is azt gondolom mint te h nincs értelme meg hasonlo de muszály tovább lépni és ujra lábra állni és keresni az igazit...

22/f

2011. nov. 28. 01:54
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

hiszek a szerelemben. mivel szerelmes vagyok. ahhoz a férfihoz megyek feleségül akit szeretek:)

tehát a válasz igen:)

még 11 nap...

25/N

2011. nov. 29. 18:54
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem hiszek benne sajnos :(

Ha létezne a szerelem akkor már nem szenvednék 4 éve minden nap minden percben :(

2011. dec. 1. 17:20
 17/20 anonim ***** válasza:

Igen, de nagyon ritka. Az igaz szeretetben hiszek inkább. Amíg valaki nem tud feltétel nélkül szeretni, felesleges szerelmet keresnie.

20/N

2011. dec. 1. 17:21
 18/20 anonim ***** válasza:
igen
2011. dec. 31. 13:46
 19/20 anonim ***** válasza:
nem. biztos vannak szerelmesek, de én sosem fogok annyira szerelmes lenni, hogy örökre együtt, ha ezt értjük a "hinni a szerelemben" címszó alatt. :/
2011. dec. 31. 14:19
 20/20 anonim válasza:
Ez szerintem nézőpont kérdése az adott személy szemszögéből. Az én esetemben a válaszom egy határozott nem. Ha létezne, akkor már lett volna barátnőm, de mivel 22 évesen eléggé sok próbálkozásnál sem jött össze, ezért nincs hitem benne. Most már szerencsére december óta "tiszta" vagyok, úgyhogy sikerült megoldanom, hogy biztos ne is legyek és már nem is akarok szerelmes lenni.
2020. aug. 20. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!