Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért magamat okolom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért magamat okolom?

Figyelt kérdés

2-3 hete lett vége a kapcsolatomnak, komoly volt, tényleg szerettük egymást. Ő már nem érezte azt a tüzet. Most úgy néz ki már van neki másik lány. Ahogy látom, facebookon is nagyon jól elvannak. Én azt hittem 24 évesen már komolyabb...meg annak is mutatta magát... és az irántam való érzelmeit is, tettekben és verbálisan is, de már kitudja, lehet vannak nagyon jó színészek. És itt kezdődik a baj... kételkedem...nemcsak benne...magamban is, h talán nem voltam elég jó neki.... talán nincs meg bennem valami, ami kell. (de ő azt mondta h ne magamat okoljam, jó voltam neki, tökéletes kapcsolat volt és még éppen ezért lehet újrakezdjük vmikor azt mta. De mikor ? és várjak, meddig? amíg kiszórakozza magát? ... de csak velem van vmi amivel esetleg nem akar megbántani, pedig könyörögtem h mondja ki. én úgy érzem az ágyban is megadtam neki amit kell... és mindig mondtam neki ha valami nem tetszik v ki akar valamit próbálni én vevő vagyok rá és bármi van beszéljük meg. A tűz ébresztése és fenntartása a nő dolga végülis szerintem). Nagyon szomorú vagyok, nem tudnék új kapcsolatba se belefogni, főleg ennyi idő után. Azt nem értem ha valami baj van v vmi nem tetszik miért nem lehet megmondani és megbeszélni? Miért kell még a párkapcsolaton belül (mindegy hogy a végefelé jár, de akkor is) más nőkkel ismerkedni... és aztán így viselkedni? Tudom h tőle kellene ezekre választ kapnom, de egyszerűen nem engedi a női méltóságom, h bármiképp is felvegyem vele a kapcsolatot, bármennyire is szeretem. És azt is érzem, h nem fog keresni.

Miért okolom saját magamat, amikor a környezetem is megmondta, h mindent megtettem? sőt azt is h jobb pasi illik hozzám, merthogy nem egy kigyúrt állat (de am nem ez a lényeg). Nem tudom lehet nyugtatásból mondják, de én az átlagos fiúkat kedvelem, hiszen róluk azt gondolni, hogy kevésbé okozhatnak fájdalmat... és mégis... De nem szeretnék általánosítani. Mások ilyen helyzetben már rég gyűlölnék a volt párjukat, főleg h le se sz*rja a másik érzelmeit és kirak mindenféle hülyeséget a facebookra az új kis barátnővel.

De szerintem én vagyok a maradi és régimódi felfogású. Mit gondoltok? én voltam a fellángolás vagy az új barátnő? Miért magamban keresem a hibát?

24/L

2014. jan. 20. 13:45
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
7-es válaszoló, köszi nagyon.
2014. jan. 20. 14:06
 12/27 anonim ***** válasza:

család mi?

nem mindenkinek jön az csak úgy össze

ahhoz normális pasi is kéne ami a mai világban elég ritka

szülhetsz 24 évesen és meg is házasodhatsz de abból elég sok válás lesz mert még csak fiatal hozzá

2014. jan. 20. 14:07
 13/27 A kérdező kommentje:
egyébként már családról is szó esett... de már lényegtelen. Akkor úgy gondoltam komolyan gondolja, de így utólag lehet már csak nagy szakkal való dobálózás volt. De én érzem hogy ő nem ilyen amilyen most... és mindenki ezt mondja.
2014. jan. 20. 14:09
 14/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Jöhet még!
2014. jan. 20. 14:39
 15/27 anonim ***** válasza:

"ahhoz normális pasi is kéne ami a mai világban elég ritka "

Inkább menjen el r_bancnak és ne is próbálkozzon. Valami nagy baj van az agyaddal kedves.

2014. jan. 20. 14:47
 16/27 Költőnő? ***** válasza:

én sem ismerek az exemre mióta szétmentünk. Ez van, tovább kell lépni. Várni vkire aki mással akar lenni: felesleges.

Én nem is megyek vissza fb-re h ne is lássam, ha esetleg ott is láthatnám őket.

2014. jan. 20. 14:49
 17/27 A kérdező kommentje:
16-os teljesen igazad van. Felesleges várni én is ezt érzem. Nehéz lesz újra bízni és új embereket megismerni, hogy egy kis boldogság jusson.
2014. jan. 20. 14:55
 18/27 Költőnő? ***** válasza:
azt kell tudatosítsd sztem, h ezt Ő okozta. Nem a férfiak általában, nem az emberek általában, hanem ő
2014. jan. 20. 15:08
 19/27 A kérdező kommentje:
Megfogadom. Próbálok majd nem általánosítani és nem átvetíteni a sérelmeket majd az új kapcsolatba. Csak idő...ami mindenkinek drága :)
2014. jan. 20. 15:20
 20/27 Költőnő? ***** válasza:
ha akarod igazán, nem fognak évek rámenni. muszáj ésszel kezelni az ilyen szitut. Ha érzelmileg nézném, a mai napig megölne.
2014. jan. 20. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!