Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért magamat okolom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért magamat okolom?

Figyelt kérdés

2-3 hete lett vége a kapcsolatomnak, komoly volt, tényleg szerettük egymást. Ő már nem érezte azt a tüzet. Most úgy néz ki már van neki másik lány. Ahogy látom, facebookon is nagyon jól elvannak. Én azt hittem 24 évesen már komolyabb...meg annak is mutatta magát... és az irántam való érzelmeit is, tettekben és verbálisan is, de már kitudja, lehet vannak nagyon jó színészek. És itt kezdődik a baj... kételkedem...nemcsak benne...magamban is, h talán nem voltam elég jó neki.... talán nincs meg bennem valami, ami kell. (de ő azt mondta h ne magamat okoljam, jó voltam neki, tökéletes kapcsolat volt és még éppen ezért lehet újrakezdjük vmikor azt mta. De mikor ? és várjak, meddig? amíg kiszórakozza magát? ... de csak velem van vmi amivel esetleg nem akar megbántani, pedig könyörögtem h mondja ki. én úgy érzem az ágyban is megadtam neki amit kell... és mindig mondtam neki ha valami nem tetszik v ki akar valamit próbálni én vevő vagyok rá és bármi van beszéljük meg. A tűz ébresztése és fenntartása a nő dolga végülis szerintem). Nagyon szomorú vagyok, nem tudnék új kapcsolatba se belefogni, főleg ennyi idő után. Azt nem értem ha valami baj van v vmi nem tetszik miért nem lehet megmondani és megbeszélni? Miért kell még a párkapcsolaton belül (mindegy hogy a végefelé jár, de akkor is) más nőkkel ismerkedni... és aztán így viselkedni? Tudom h tőle kellene ezekre választ kapnom, de egyszerűen nem engedi a női méltóságom, h bármiképp is felvegyem vele a kapcsolatot, bármennyire is szeretem. És azt is érzem, h nem fog keresni.

Miért okolom saját magamat, amikor a környezetem is megmondta, h mindent megtettem? sőt azt is h jobb pasi illik hozzám, merthogy nem egy kigyúrt állat (de am nem ez a lényeg). Nem tudom lehet nyugtatásból mondják, de én az átlagos fiúkat kedvelem, hiszen róluk azt gondolni, hogy kevésbé okozhatnak fájdalmat... és mégis... De nem szeretnék általánosítani. Mások ilyen helyzetben már rég gyűlölnék a volt párjukat, főleg h le se sz*rja a másik érzelmeit és kirak mindenféle hülyeséget a facebookra az új kis barátnővel.

De szerintem én vagyok a maradi és régimódi felfogású. Mit gondoltok? én voltam a fellángolás vagy az új barátnő? Miért magamban keresem a hibát?

24/L

2014. jan. 20. 13:45
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
14%

fiatal vagy hogy ilyenek miatt okold magad

élvezd ki az életet

maradj a laza kapcsolatoknál

2014. jan. 20. 13:55
 2/27 anonim ***** válasza:
Azért, mert ha őszintén megmondja, hogy nem kellettél neki másra, mint szexre akkor még jobban magad alatt leszel, ezért inkább kitalált valami sablonos dumát, te nem érdemled meg őt, te többet érdemelsz nála, blablabla... Várni ne várj már rá, mert gondolom pótlék nem szeretnél lenni!(nincs ló, jó a szamár is)
2014. jan. 20. 13:56
 3/27 anonim ***** válasza:
71%
1-es te meg hülyeségeket hordasz össze. 24 évesen már ne laza kapcsolaton gondolkodjon, hanem tartóson, családon...
2014. jan. 20. 13:57
 4/27 anonim ***** válasza:
50%

Ezt a dolgot én úgy szoktam hívni, hogy Óvodaitisz. Mert minden kapcsolatban eljön egy olyan szakasz, amikor a felek (mindketten egyszerre) óvodásként kezdenek viselkedni.

Amint látod a volt párod a kapcsolatotok végén (és az új kapcsolata elején) kezdett el óvodásként viselkedni. Legalábbis az alapján, amit írtál.

Te meg szintúgy.

Egyébként, ha szerinted maradi és régimódi felfogású vagy, akkor az valószínűleg valamilyen értelemben úgy is van. Szerintem nem meglepő, hogy így viselkedik, mert erre sajnos a legtöbb ember hajlamos. Mondhatjuk, hogy bunkóság, stb. Az is, de attól még a legokosabb, legfigyelmesebb emberek is csinálnak időnként ilyesmit. Szóval szerintem ezen ne lepődj meg, mert 50 éves párt is láttam már 12 évesként viselkedni :)

Abban viszont valószínűleg tévedsz, hogy nem voltál elég jó. Persze, nem voltál elég jó egy élethosszig tartó kapcsolathoz, de ahhoz kb. senki nem elég jó elsőre. Nagyon kevés olyan pár van, akik első komoly szerelemből lesznek életük végéig társak. Viszont ha olyan rossz parti lennél akkor nem jött volna össze veled meg nem járt volna veled annyi ideig. Szóval szerintem kb. az lesz, hogy most még pár hétig utálod magad és a világot, aztán onnantól meg kezdesz rájönni, hogy ezzel nem lehet mit csinálni, de mással majd jól kijöttök hosszabb távon is.

"Miért okolom saját magamat, amikor a környezetem is megmondta, h mindent megtettem? sőt azt is h jobb pasi illik hozzám, merthogy nem egy kigyúrt állat (de am nem ez a lényeg). Nem tudom lehet nyugtatásból mondják, de én az átlagos fiúkat kedvelem, hiszen róluk azt gondolni, hogy kevésbé okozhatnak fájdalmat... és mégis..."

Akkor a környezeted elég érdekes. Eddig a WestEnd-en kívül nem találkoztam olyan lánytársasággal, ahol a pasik egyetlen értékmérője a karvastagság. Amúgy milyen egy átlagos fiú? Ezt sokszor hallom, de még senki sem tudta ezt nekem jól megfogalmazni...

Kevésbé okoznak fájdalmat... Ez meg nem az átlagosságon múlik, hanem a kedvességen, tapintatosságon. Ha bunkó lett volna, akkor olyanokat is mondhatott volna, hogy csúnya vagy meg bojlertestű, stb. De attól hogy kedves valaki, még nem lesz se különleges, se átlagos... Inkább csak szimplán jól nevelt.

2014. jan. 20. 13:59
 5/27 anonim ***** válasza:
20/F
2014. jan. 20. 13:59
 6/27 anonim ***** válasza:
45%

"1-es te meg hülyeségeket hordasz össze. 24 évesen már ne laza kapcsolaton gondolkodjon, hanem tartóson, családon..."

Miért, ezt ki mondja meg? Vagy te törvényt hoznál róla? Essen el egy vak komondorban, aki nem szül 25 évesen?

2014. jan. 20. 14:00
 7/27 PearlDiver ***** válasza:
100%

"A tűz ébresztése és fenntartása a nő dolga végülis szerintem"

Nem értek egyet, mindkét fél dolga, feltéve hogy boldogok akartok lenni.

És azért magadat okolod, mert nem elég őszinte veled - ez viszont az ő hibája, nem a tiéd és nem akkor fogod tisztán látni önmagadat, ha tőle nem bírsz elszakadni és vele kapcsolatban keresed a válaszokat, hanem ha lesz egy olyan srác aki képes megnyílni feléd. És erre ne a szex által számíts, az maximum a figyelmedet tereli el.

A nők időben, a férfiak sokszor nőben mérik a komoly kapcsolat utáni szakítás feldolgozását... Nem kell komolyan venni az új barátnőt, de ez nem azt jelenti hogy nektek még van közös jövőtök.

24F

2014. jan. 20. 14:02
 8/27 anonim ***** válasza:

Meddig tartott a kapcsolat?

Ugy latom, hogy egy nagyon neked nem megfelelo emberbe futottal bele. Ez rossz elmeny, es maradando sebeket is okoz, ill. egy idore biztosan nem lesz jo hatassal az erzelmi, parkapcsolati eletedre.

Valahogy el kene vonatkoztatnod ettol az esettol, es elned tovabb az eletedet, mert nem mindenki ilyen.

A kovetkezo fickot eleve elharitod majd, mert felni fogsz. Kozben meg lehet o egy rendes, jo lelku, huseges tipus.

Ne mutasd, hogy nem bizol. Inkabb csak finoman teszteld a fiukat, es ha rossz jelet latsz, inkabb tavolodj el.

Van ami egyertelmuen arra utal, hogy na ez is egy csalfa, komolytalan srac. Neked pedig nem ez a vagyad.

Randizz, es felejtsd el ezt a bunkot, mert meg ha el is mult a tuz, akkor sem tisztesseges igy lepattintani a masikat.

2014. jan. 20. 14:04
 9/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2014. jan. 20. 14:05
 10/27 anonim ***** válasza:

"Miért, ezt ki mondja meg? Vagy te törvényt hoznál róla? Essen el egy vak komondorban, aki nem szül 25 évesen?"

Ki mondaná meg szerinted? Írta, hogy komoly régimódi gondolkodású és nem k_rvának akar menni.

2014. jan. 20. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!