Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miét lenne jobb ön gyilkosnak lenni mint bele őrülni abba hogy nem lehet Vele és fel emészt a valóság? Mejik ajobb út szerintetek?
nem akarok vitatkozni. A gödör alja, azért az alja, mert onnan nincs lentebb.
plusz ha az ember rászán időt, energiát, h változzon, akkor igenis jobb lesz! Az élet minden területén általában, mert a dependens személyiség mindenben megmutatkozik.
Hogy honnan tudom? Onnan, h én is végigcsináltam. És nem gyk-n írtam ki, hanem utánamentem a lehetőségeimnek. Mkinek tudom ajánlani. Ja, h ezért tenni is kell? Hát bocs. Manapság nem adnak ingyen semmit, mindenért meg kell tanulni megküzdeni. Igen. A boldogságunkért is.
Nem akarsz vitatkozni? Pedig nem rossz "téma", a napjaink egyik legérdekesebb témája, sokakat érint.
Értem, hogy végigcsináltad, ez jó is, de van amikor nem rajtad áll vagy bukik valami, hanem a másikon, ezt belátod szerintem. A kérdezőnek én is azt kívánom, hogy épüljön fel, és biztos meg is teszi ezt, amennyire tudja!
De lehet visszaesik ugyan erre a szintre. Hisz az életünknek van értelme, amit adunk neki, az. Ha az egy kapcsolat, mert ő szeretne szeretni, és így akar boldog lenni, akkor ez az értelme. Ha itt kap elutasítást, az sokszorosan bántja a lelkét. Jó esetben ez erőssé teszi őt, de nem mindig van ez így. Ezért vannak öngyilkosságok is, de mindenképpen biztatni kell a rossz helyzetben lévő embert, hogy vannak hozzá hasonlóak, és megértik a problémáját. Vagy ha már kilábaltak, és épp elolvasnak egy ilyen üzenetet, akkor kutya kötelességük segíteni nekik!
Az, hogy neked sikerült talpra állnod, az nem biztos hogy neki menni fog, mert más személyiség, lehet ebben ő gyenge, NA ilyenkor kell segíteni neki!!! Másban meg lehet sokkal erősebb mint te, vagy jobb valamiben, amiben te gyenge vagy. Ezért nem szabad ráhúzni egy emberre, hogy neki most fel kell állnia, és más nem történhet. Tudod hogy az első kommenteddel nem tettél jó benyomást a kérdezőnek. Ugye tudod?
Nem kell válaszolnod, de ezt nem lehet szó nélkül hagyni. Ne legyünk ennyire kemények itt, főleg egy ilyen helyzetben lévő ember előtt!
az a baj, h nekem más (nem csak saját) tapasztalataim vannak.
Kicsit sok ilyen emberrel találkoztam már, és itt nem az én erőmről vagy keménységemről van szó.
Én is megkaptam anno a magam beosztást. És tudod mit? Segített. És azt láttam és látom a mai napig, h az esetek 90%-ban működik.
Itt van pl Csernus. Lehet gyűlölni vagy szeretni, de a szakmaisága vitathatatlan. Ő pl előszeretettel tudatosít a durvaságával. Vhogy így vagyunk kódolva, mi emberek. A szép szót nem halljuk meg, nem fogadjuk be. A durvaság viszont szinte mkiben megmarad. Jahh és a direktben megmondást is vhogy kivetjük magunkból. Viszont egy jó időben feltett jó kérdés-na az elgondolkodtat. És én magam találom meg rá a választ. Magamban.
Rendben, vannak akik erre figyelnek fel. Én azt látom, hogy a kérdező viszont felfigyelt arra, amit én mondtam, rendes voltam hozzá, neki ez sokat jelentett. Ez meg nem Csernus-t igazolja. Persze nem tudom, hogy alakul a kérdező élete, de lehet most segítettem rajta egy nagyot, és nagyon örülnék, ha ez tényleg így lenne! :)
Kérdező, ha majd lesz változás, és publikus, akkor nyugodtan leírhatod ide, még ha emlékezni fogsz erre az oldalra!
Persze, Költőnőnek is igaza van szerintem, de a másik hozzászólóval is egyet tudok érteni. Mindenkinek más a személyisége, és van olyan, akit a durvaság még inkább a föld alá tipor, amikor ennyire gyengék vagyunk, meg persze olyanok is vannak, akiket pont, hogy ez hoz fel. Szóval egyénfüggő, és mindenki számára a megfelelő megoldást kell választani a segítségnyújtásban, de ahhoz jobban meg kell ismerni, hogy az adott illető milyen személyiségű. De erre elsősorban egy szakember képes szerintem.
Kérdező, a te kérdésedre rátérve pedig csak annyit, hogy ha ennyire nem bírod, akkor próbálj meg beszélni ezzel a lánnyal. Ha őszinte vagy hozzá, és még szeret, akkor biztosan visszafogad. Ha meg sajnos nem érez már többet irántad, akkor tényleg nincs más választásod, mint az ismerkedés más lányokkal. Ha úgy is érzed, hogy most lehetetlen, hogy valaki másba szerelmes legyél, hidd el, hogy nem így lesz. Túl tudod tenni magad, csak időt kell rá hagyni. Egyeseknek rövidebb idő is elég hozzá, másoknak meg több kell. De ez mondjuk a szerelem erősségétől is függ szerintem.
Kitartás! Semmiképp sem az öngyilkosság a célravezető és megfelelő döntés, hidd el!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!