Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miét lenne jobb ön gyilkosnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miét lenne jobb ön gyilkosnak lenni mint bele őrülni abba hogy nem lehet Vele és fel emészt a valóság? Mejik ajobb út szerintetek?

Figyelt kérdés
egy ideje nem tudtam vele találkozni mert dolgoztam tanultam készütem a viszgákra.. anyira szeretem ragszkodom hozzá és szerelmes vagyok hogy nem bírom ki bele örülok ebbe .. ahzt mongya keresek más nőt és majd lesz kerestem de nem találtam mert mindenkia páwaságra bukik és nem is találni már ojan nőt akit ne a hirnév a pénz hajtson ... Vannak kivételek de azoknak meg van párja igy megint nem maradt semmi .

2014. jan. 18. 01:01
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
62%
Rengeteg megmondóember van itt a gyakorin… ti még sosem voltatok ilyen helyzetben mint a Kérdező? Nem tudjátok felfogni, hogy valakinek csak egy nő kell és nem több? A nő is ember és NEM tárgy!!! Van aki nem úgy fogja fel, hogy ha ez nem jó, akkor leveszem a polcról a másikat…LOL.
2014. jan. 18. 12:24
 12/27 Költőnő? ***** válasza:
nem baj, ha vkinek csa kegy ember kell. De amit a kérdező vet fel, az nem egészséges. Olvass bátran utána. Bőven van szakirodalma.
2014. jan. 18. 12:27
 13/27 anonim ***** válasza:

13: 12-es voltam. Elolvastam ezt a társfüggőségről szóló leírást. De ezt nem húzhatjuk rá egy emberre, aki csak egy pár sort írt, mert lehet nem illik bele pont, és nem pont úgy viselkedik. Ahogy értelmeztem, összességében gyerekkori szeretethiányról van szó, amit az után sem kapott meg. Talán!!! Ez sok emberben benne van, mert ilyen bizalmatlan, rossz világot élünk, erről tényleg nem tehet sok ember, hiszen gyerekkorában érte a trauma.

Helyesírása meg olyan, amilyen, ő így tudja kifejezni magát, lehet olyan munkája van, amihez ez nem kell, és kész. Ezért ne szóljuk már le, a gyakorin meg aztán tényleg bármi megengedett, moderációt is alig látok itt, amúgy is azért van az oldal, hogy segítsünk a másiknak.

Nekem is kényelmesebb elereszteni egy bántő mondatot, mert az emberben benne van, hogy könnyű kikezdeni, lenézni a másikat, de ne tegyük ezt, hanem inkább segítsünk neki!

Ezért ilyen gáz ez a világ, mert mi is ilyen rosszul állunk a dolgokhoz. Hiába magyarázzuk meg, hogy ő társfüggő és le van tudva, mindenki elmehet aludni, de ezzel semmit sem oldottunk meg. Téged és bárkit is bekategorizálhatunk, hogy te meg ilyen meg amolyan függő vagy, csókolom. Ettől jobb lesz? Nem lesz jobb.

A kérdezőt meg védem, igen, mert a kérdésére koncentráljunk inkább! Elmondani egy hasonló történetet, vagy ki hogy oldotta meg, na az már valami lenne, de vagy nem jön fel az oldalra ilyen ember, vagy mi felejtettük el, hogy nekünk is vannak gyengeségeink, és lehet olyan jó helyzetben vagyunk és ülünk itt kényelmesen a gép előtt, hogy már nem érdekel minket a másik baja. Ne legyünk már ilyenek!

Na, ezt ki kellett adni magamból, ez a többieknek is szól, hogy álljatok már másképp a dolgokhoz, ne rossz szándékból írjunk, csúfolódjunk!

2014. jan. 18. 16:30
 14/27 anonim ***** válasza:

Te kellettél volna az én hasonló kérdésemhez is, mert engem is bántottak sokan ott...

N

2014. jan. 18. 16:39
 15/27 Költőnő? ***** válasza:

nos...

az nem egészen normális, h vki miatt öngyilkos akarsz lenni. Vagy szted igen?

És az ilyen dolgokból nem a buksimi szokott kihozni, mert az csak olaj a tűzre, h még jobban sajnáld magad. Hanem éppen, ha rávilágítanak, h mekkora idióta vagy.

2014. jan. 18. 18:18
 16/27 Költőnő? ***** válasza:
sajnálom, ha társadalomkritikailag nem elfogadott. És a kérdező sem segítséget kér, hanem véleményet
2014. jan. 18. 18:19
 17/27 Költőnő? ***** válasza:
*véleményt
2014. jan. 18. 18:20
 18/27 anonim ***** válasza:
Költőnő?: Értjük mit akarsz mondani, de a vélemény is lehet rossz, félrevezető. Amúgy miért kér szerinted a kérdező véleményt? Hogy segítsünk, vagy legalább megértsük a problémáját. Jól esik ám az ember lelkének, ha törődnek vele, még így a neten is. Lehet más ezen nevet, de ő nincs tisztában ennek a fontosságával.
2014. jan. 18. 22:28
 19/27 A kérdező kommentje:
utolsó igy van akkor probáljatok segiteni nem találtam uj értelmes lányt aki legaláb leköt a barátaimat elvesztetem :( igy mi maradt ? és ne azt mondjátok hogy a család mert az sincs ...
2014. jan. 18. 22:33
 20/27 Költőnő? ***** válasza:
#18. Kell a mélypont, h onnan már csak felfelé vigyen az út. Ezen a buksimi sem segít.
2014. jan. 19. 02:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!