Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miét lenne jobb ön gyilkosnak lenni mint bele őrülni abba hogy nem lehet Vele és fel emészt a valóság? Mejik ajobb út szerintetek?
Figyelt kérdés
egy ideje nem tudtam vele találkozni mert dolgoztam tanultam készütem a viszgákra.. anyira szeretem ragszkodom hozzá és szerelmes vagyok hogy nem bírom ki bele örülok ebbe .. ahzt mongya keresek más nőt és majd lesz kerestem de nem találtam mert mindenkia páwaságra bukik és nem is találni már ojan nőt akit ne a hirnév a pénz hajtson ... Vannak kivételek de azoknak meg van párja igy megint nem maradt semmi .2014. jan. 18. 01:01
2/27 anonim válasza:
Csak kíváncsiságból. Ilyen helyesírással milyen vizsgára készültél?
3/27 anonim válasza:
rinya, rinya, rinya
nem lenne jobb, mivel ott már semmi boldogság nem fog várni, az életben viszont rengeteg, de addig nem fogsz elérni semmit, amíg másokat hibáztatsz, mindenért mást okolsz, kaparod a falat és rinyálsz, nem hogy tennél valamit, és utána örömmámorban fogsz úszni. kb ennyi
4/27 anonim válasza:
Gondolom nem tetszett neki a helyesírásod.
5/27 Költőnő? válasza:
ojan lyó, h ezeket a szabájokat megtanullyuk még általános iskolában
6/27 anonim válasza:
Én az aki hülye haljon meg elméletet vallom. Természetes kiválasztódás.
7/27 Költőnő? válasza:
Szimplán beteg vagy ha más emberért élsz. Ennyi
8/27 anonim válasza:
Ezt valami holt nyelven írtad? Ha valaki venné a fáradtságot és lefordítaná magyarra azt megköszönném:)
10/27 anonim válasza:
Hàny éves vagy aranyom? Kérlek mond hogy csak szórakozol a helytelen irással mert ez siralmas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!