Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőnek tudnia kell arról, hogy a pasija biszex és volt már dolga pasival? Vagy jobb ilyet titokban tartani?
1. ki vagy te hogy beleszólsz mások életébe?
2. a csajnak mégis mi köze van ahhoz, hogy kivel mikor hányszor volt a pasi a kapcsolatuk előtt?
Te vagy egy nagyon féltékeny csaj vagy, vagy egy élettelen sz@rkavaró.
Kedves második.Ez egy általános kérdés ami amúgy rólam szól.
Előbb a sorok mögé kéne látni és értelmezni mi van ott leírva.Majd utána fröcsögni!
félreértettem "barátnőmnek" olvastam, homályosan látok a kenőcstől.
Egyébként meg akkor módosítom a válaszom:
Saját magánügyed, inkább tartsd titokban, mert félő hogy elveszik a dominancia. Volt már rá példa, aki ezért képes volt szakítani a párjával.
Szerintem a kettő nem függ össze, elmehet orvoshoz, de ha nincs gond, nincs miért szólnia.
Én mondjuk csak a kérdést fucsálom, de ha lenne egy barátnőm engem se érdekelne hogy neki mi volt az előélete, ki volt a pasia, vagy éppen hány pasival volt együtt.
Ugyanúgy a leszbikus kalandjai sem, ha lennének.
Ehhez senkinek semmi köze, ha valakivel összejösz nem azért teszed hogy a múltadat is a fülébe add.
a harmadikkal értek egyet
ha tényleg szeret akkor nem lehet baj, ha viszont nem...
én még mindig azt mondom hogy a múltat hántorgatni nem jó dolog, a dominanciád eldobni szintén nem, és gondolj bele abba, hogy már akkor azért is okot adsz neki féltékenykedni, ha elmész a haverokkal sörözni.
Vagy egy kanbuli.
Szóval ha felesleges feszkót akarsz, akkor mond el neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!