Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok,! Szerintetek egy lánynak vagy nektek kell előbb nyitnia? (Kezdeményeznie)
Én mindig annak a híve voltam (és vagyok), hogy mégiscsak a fiúnak kéne kezdeményeznie. Engem így neveltek, és anyuéknál is így volt, ami nagyban segíthetett abban, hogy ilyen legyen a szemléletem.
Azonban a lány adhat jeleket a fiúnak, hogy tudassa vele, tetszik neki. Tehát ha úgy vesszük, akkor végül is a lány kezdeményezik. Hiszen honnan tudja a fiú, van-e esélye? Ezek a kis jelek lehetnek olyan dolgok, mint pl. gyakrabban nézni őt (azért nem bámulni, természetesen), mosolyogni rá és ilyenek.
De az első igazi lépést véleményem szerint a fiúnak kéne megtennie, de az igaz, hogy ez attól is függ, milyen a személy, félénk-e stb. Emellett a mai világban már tényleg mindegy, ki kezdeményez, én sem ítélem el az olyan lányokat, akik először lépnek.
Viszont egy fiú után nem szabad futni, legalábbis ha csak nincs valami nyomós oka annak. De ez csak az én véleményem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!