Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ciki a lánynak kezdeményeznie?
folyamatosan erről szólnak itt a viták az oldalon!
Ki kezdeményezzen......
Nyugodtan kezdeményezz! Nem fog eljönni a katasztrófa, nem zuhan le repülőgép, nem zárják el az oroszok a gázcsapokat!
Hajrá! Drukkolok!
Akkor szétszakad a tér-idő kontinuum. De azért csak próbáld meg.
Abban amúgy van valami hogy tényleg annyi ilyen hülye kérdés van. Hát mind1 de nem értem én sokszor láttam hogy lány "kezdeményezet" oda mentek valami ürüggyel vagy bármi. Vagy csak vihogva szia, vagy most már mindenki ilyen unkreatív.?
Egyértelmű ! Kezdeményezz nyugodtan :)
És akkor sem dől össze a világ, ha esetleg Te nem tetszel neki..Legalább kiderül és nem vesztegeted rá feleslegesen az időd.. Ha meg tetszel neki,akkor minden rendben
Tehát bármi lesz azzal mindenképpen jól jársz..
Sok sikert
Hát nem nem ciki. Ezt amúgy miből gondolják akárkik. Úgy tapasztalat, vagy csak hááát ezt hallottam, hogy ez így van.
Mindenesetre nálam leginkább csak irigyeltek a fiút akihez odament, ö meg örült hogy milyen király lehet hogy hozzá ment oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!