Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan legyek közvetlen és,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek közvetlen és, hogyan nyíljak meg egy lánynak?

Figyelt kérdés

itt ismertem meg....de nem érez még semmit irántam..lehet nem is fog...lehet azért mert nem tudok még megnyílni...még kéne pár alkalom, hogy lássa az igazi valómat...de addigra megun.

mit csináljak, hogy közelmenejek hozzá, hogy ne legyek feszült és távolságtartó a közelében?

nem akarom elveszíteni..de meg se szerettem, azt mondja, hogy ő neki idő kell míg kialakul benne valami, de hajjjj...istenem.

mit csináljak, hogy megszeressen.

vicces, kedves, barátságos, szelíd..meg "férfias"

hogy legyek ez mind 4 nap alatt?

nem akarom elveszíteni, kell nekem, nem, ezt nem fogadom el, elutasítom, megtagadom, visszautasítom........

nem volt apám soha...és nem tudom, hogy kell 1 lánnyal bánni.

aki látja a nyomorom...segíthetne. még.

a szögeket kihúztam a karomból.....megint tenni akarok, ő azt hiszi, hogy csodálom őt mert ő az első lány akivel találkoztam, de a kis drága rosszul tudja..mert nekem ő kell.....senki más.

2014. jan. 14. 14:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Lenin elvtárs nagy igazsága: ami nem megy, nem kell erőltetni.

A neked való lányt onnan fogod megismerni, hogy mindez megy magától, spontán.

2014. jan. 14. 14:27
 2/4 A kérdező kommentje:
ezzel nincs semmi baj..mert ő a nekem való...tudom!!!
2014. jan. 14. 14:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi ez a nyervogás? Te lány vagy?
2014. jan. 14. 14:32
 4/4 A kérdező kommentje:
hát...mondhatni..:SS:S:S:
2014. jan. 14. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!