Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl közvetlen vagyok?
25 éves férfi vagyok, mindig is nagyon közvetlen voltam mindenkivel. Nagyon könnyen elbeszélgetek bárkivel, mintha az ismerősöm, haverom lenne. A boltos csajokkal, a rendőrökkel, akár a hajléktalanokkal, bárkivel. Nekem nem probléma szóbaelegyedni bárkivel. Nincsenek ilyen téren gátlásaim.
Viszont úgy vettem észre hogy ez a túlzott közvetlenség megijeszti az embereket. Valahogy furcsán bizalmatlanok velem szemben és a többség furcsállóan lekoptat.
Az új szomszédot is leszólítottam a liftnél, általános dolgokról kérdeztem, meséltem neki vicces sztorit a mi költözködésünkről. Teljesen jól vette, válaszolt, hülyült. Ma hallottam ahogy a feleségével beszélik, hogy tartsák távol magukat tőlem, mert furcsa vagyok, biztos akarok tőlük valamit vagy pszichiátriai kezelés alatt álok és még leszúrom őket :(
A boltban is az eladó csajhoz odamentem, megkérdeztem hogy tud e segíteni, elbeszélgettünk a kutyatápokról, megdicsértem hogy milyen felkészült. A végén megköszöntem hogy segített és eljöttem. Később visszahallottam, hogy egy baltás gyilkos vagyok valószínűleg vagy valami beteg állat, mert azok cserkészik be így az áldozataikat.
Eléggé elkeserít a dolog, de én ilyen vagyok nem tudok megváltozni. Próbálok bunkó lenni, de nem megy egyszerűen ha látom hogy valaki magányos, beszélgetni szeretne akkor megszólítom. Egyszerűen nem bírom megállni, hogy mondjuk ne köszönjek legalább egy üzletben vagy ne beszélgessek el legalább az időjárásról.
Mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!