Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl közvetlen vagyok?

Figyelt kérdés

25 éves férfi vagyok, mindig is nagyon közvetlen voltam mindenkivel. Nagyon könnyen elbeszélgetek bárkivel, mintha az ismerősöm, haverom lenne. A boltos csajokkal, a rendőrökkel, akár a hajléktalanokkal, bárkivel. Nekem nem probléma szóbaelegyedni bárkivel. Nincsenek ilyen téren gátlásaim.

Viszont úgy vettem észre hogy ez a túlzott közvetlenség megijeszti az embereket. Valahogy furcsán bizalmatlanok velem szemben és a többség furcsállóan lekoptat.

Az új szomszédot is leszólítottam a liftnél, általános dolgokról kérdeztem, meséltem neki vicces sztorit a mi költözködésünkről. Teljesen jól vette, válaszolt, hülyült. Ma hallottam ahogy a feleségével beszélik, hogy tartsák távol magukat tőlem, mert furcsa vagyok, biztos akarok tőlük valamit vagy pszichiátriai kezelés alatt álok és még leszúrom őket :(

A boltban is az eladó csajhoz odamentem, megkérdeztem hogy tud e segíteni, elbeszélgettünk a kutyatápokról, megdicsértem hogy milyen felkészült. A végén megköszöntem hogy segített és eljöttem. Később visszahallottam, hogy egy baltás gyilkos vagyok valószínűleg vagy valami beteg állat, mert azok cserkészik be így az áldozataikat.

Eléggé elkeserít a dolog, de én ilyen vagyok nem tudok megváltozni. Próbálok bunkó lenni, de nem megy egyszerűen ha látom hogy valaki magányos, beszélgetni szeretne akkor megszólítom. Egyszerűen nem bírom megállni, hogy mondjuk ne köszönjek legalább egy üzletben vagy ne beszélgessek el legalább az időjárásról.

Mit gondoltok?

2013. ápr. 23. 19:49
 1/3 anonim ***** válasza:
61%
Az én exem is ilyen közvetlen volt mindenkivel, vége is lett a kapcsolatunknak hamar, mert engem ez nagyon zavart. Nem díjazom azt, hogy csupán felebaráti szeretetből mindenkivel jópofizott. Nekem ez túl sok.
2013. ápr. 23. 19:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is hasonló vagyok csak nem ilyen szinten. Ha lehet akkor odzkodom a testi kontaktustól, de ha valaki engem megszólit akkor termsézetesen válaszolok neki legyen az bárki. De én magam csak ismerössel kezdeményezek beszégletést, mert sosem lehet tudni... :)
2013. ápr. 23. 19:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Bármilyen furcsa is, de én nőként vagyok ilyen. senki nem gond ha beszélgetni kell vele, persze van akit messziről kerülök, mert öntelt vagy bunkó, de te nem vagy az. azért mert most ilyen impulzusokat kapsz, az nem jelenti hogy rossz ember lennél és ellenszenves. egyszerűen az embereknek már tabu az hogy őszintén elbeszélget egy idegennel, márpedig gondolom te sem mész oda unszimpatikus emberekhez elmesélni az életed és tanácsot kérsz. majd lesz ez máshogy, most mondjam hogy kérdezd meg a föld teljes lakosságát, én biztos vagyok benne hogy több pozitív visszajelzést kapnál. azonban egy kapcsolatban ez jelentős féltékenységi tényező is lehet, ha tőlem megfogadsz egy tanácsot, hallgass és aztán beszélj, persze nem minden esetre vonatkozi ez.
2013. ápr. 23. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!