Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha valaki mindenkivel nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki mindenkivel nagyon közvetlen, vidám és kedves, annak mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Ismerek ilyen embereket,és nem értem,hogy tudnak ennyire nyíltszívűek lenni, mindenkit meghallgatnak,mindenkihez van egy kedves szavuk,és egyáltalán nem ilyen bigott szektás..stb emberekre gondolok, hanem egyszerű normál hétköznapi emberekre,akik ennyire extrovertáltak,ennyire nyitottak...Miért ilyenek ezek az emberek? Ez magától van,vagy valami lelki oka van,h ilyenek lesznek?

Természetesen azért kérdezem,mert ismerek egy fiút ,aki pont ilyen,és tetszik...

2012. febr. 10. 07:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezek az emberek magabiztosak, kiegyensúlyozottak és nyugodtak. Ebből fakad a nyitottságuk.
2012. febr. 10. 08:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Valaha minden ember ilyen volt. Már csak néhányan hordozzák azokat a géneket, amely ilyen tulajdonságú emberré teszi őket. A társadalom nagy része - én is - már a stresszes, izgatott, emberekben bizalmatlanságot érző géneket kapta. Én is ismerek ilyen embereket. És valóban az előttem szólnak igaza van. Nem lehet rossz parti csak vigyázz rá, mert az ilyen embereket könnyű megtéveszteni, átverni, pontosan azért, mert túlságosan bíznak az emberekben.
2012. febr. 10. 08:17
 3/4 PT-Daniel ***** válasza:
57%

En is ilyen vagyok. Emellet meg tipikus "alfa-him" (ezt nem en valasztottam, ezert nem en tettem - igy alakult), akire felnez a tarsasag, aki kepes mindenkit megnevettetni, lenyügözni vagy akar megdöbbenteni. Mindig van egy kedves szavam a környezetem levöknek es, ha valakinek valami problemaja van, akkor en ott vagyok...

Senki nem kerdezi a felületes, udvariassagi "hogy-s-mint"-en kivül, hogy hogy vagyok igazan. Es ez jo igy. Nem szeretnem a vidam, erös oldalam melett (ami nem egy maszk vagy megjatszott, de nem is teljes enem) a melancholikus es öszinten bevallva, depresszios oldalamat kitarulni.

Mert nem tudnek felelni a kerdesre, hogy miert. Van egy fantasztikus baratnöm, akivel mar együtt is elünk, egeszseges vagyok, nincsenek anyagi gondjaim (nem vagyok milliomos, de az atlagnal kicsivel többet tudok megengedni magamnak es nem vag hanyat egy szazezer forintos meglepi-gazszamla) es ugy veszem eszre, eletem jo iranyban halad, vannak kitüzött celjaim, amiket kemeny szorgalommal el is erhetek...

Es megis... nem tudom az okat, szegyellem es neha ugy veszem eszre, valami vasmarokkal szoritja össze a lelkemet...

F/27

2012. febr. 10. 09:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Mintha csak engem írtál volna le... Tuddo ez egyfajta életfelfogás ami vagy megvan valakiben vagy nincs. Én körülbelül 2-3 éve vagyok ilyen. Vidám segítőkész nyitott... Hozzám akárki fordulhat még annak is segítek aki mondjuk ellenszenveskedett velem. A rosszindulatúak könnyen kihasználhatbak de azért én sem vagyok olyan hülye mint amilyennek páran hisznek. Mindenkit meghallgatok nyitott vagyok más problémáira és egész jó tanácsadő is vagyok. Ezzel szemben magamról nem feltétlen adok ki annyi dolgot... Egy embert nem tudnék mondani a földön akit ne szeretnék... Sokan kérdezik hogy csinálom hogy nem roppanok össze. Én a lehet zöld az ég életfilozófia szerint élek és nagyon boldog vagyok. :)
2012. febr. 10. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!