Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közvetlen személyiségű lányok: lehet egy kérdésem?
Én is közvetlen személyiség vagyok, szeretek kedveskedni másokkal. Igaz, párkapcsolatban élek, emiatt nem flörtölök, de kedvesnek megmaradok.
Nézd, ha szeretnél többet egy ilyen lánytól, egyszerűen mondd el :) Nem feltétlenül látszik, hogy mit akar.
hát én igyekszem mindenkivel kedves/jófej lenni, és igen, sokan félreértik (és ha visszautasítom, még nekem van bűntudatom :/), de én mindig figyelek arra, hogy kinek mit mondok: akitől nem akarok semmit, egyértelműen olyanokat mondok, amit amúgy másnak is... ha meg tetszik, akkor nyilván nem :D
viszont én nem kezdeményezek, mert számomra fontos az udvarlás (a fiú részéről), amíg ez nincs, nem hiszem, hogy bárki felé nyitnék ilyen szempontból
Én is ilyen vagyok, és te jó isten, hányszor volt már bajom belőle!
Volt, hogy beszélgettem egy házibuliban egy sráccal. Aranyos volt meg minden, de mint barátként tekintettem rá. Erre az est végére mindenkinek dolga akadt, eltűntek mint Mari a ködben, én meg egyedül maradtam a haverom haverjával a lakásban. O.O Nem csak a srác, de a környezetünk is félreértette a közvetlenségemet és azt hitték rámozdultam.
Na, de vissza a kérdéshez, próbáld meg megérinteni a lányt a karján, csinálj úgy, mintha lenne valami az állán és nagyon finoman érj hozzá. Ha elhúzódik, meglepődik, akkor ő maga sem volt tudatában, hogy milyen jeleket küldözgetett feléd, tehát az nem direkt flört volt. Ha hagyja, elmosolyodik, a szemedbe néz, akkor viszont tiéd a pálya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!