Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megcsalt, ti mit csinálnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt, ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés

Barátommal 1 éve vagyunk együtt. Utóbbi időben arra lettem figyelmes, hogy nagyon megváltozott, nem úgy foglalkozott velem már, mint régen, alig keresett, mindig én hívtam. Volt egy lány aki nekem gyanús volt, sokszor kérdeztem tőle,hogy nincs e vele semmi,vagy nem volt e, ő azt felelte, hogy semmi nincs köztük, ez kb 1 hónapon keresztül ment. Mint később kiderült, és nem tőle, hanem a barátai mondták el nekem, ezzel a lánnyal ők kavartak, de aztán barátom úgy volt vele,hogy túl fiatal hozzá, de ettől függetlenül találkozgattak. Volt egy buli, ahol ezzel a lánnyal csókolózott(állítólag egyszer),s mint később kiderült,fogadásból még másik 3 lánnyal, ezek mellett pedig nagyon sokszor a szemembe hazudott,s nem mondott igazat. Ő azt mondja, engem szeret, és megbánta a dolgot, velem akar maradni, de én már nem tudom, hogy elhiggyem e neki, amit mond.

Szeretem nagyon,de nem tudom, hogy mit tegyek, megbocsátsak neki, vagy kiadjam az útját, sajnos az a baj, hogy sok olyan dolgot még mindig nem mondott el, amit nekem már a barátai elmondtak. Szerintetek?

2014. jan. 10. 21:26
1 2
 11/12 anonim válasza:
bolond vagy h ezen még gondolkozol is! jobbat érdemelsz!! hagyd el...nehéz lesz a szerelem miatt de a megcsalás sokkal durvább dolog és nem érdemes még esélyt adni mert kihasználja a lehetőséget és újra megteszi :( tudom nehéz lesz de nem engedheted meg neki h még ő járjon jól
2014. jan. 11. 16:55
 12/12 anonim válasza:
Legyen önbecsülésed, többet érsz egy ilyen gyépésnél, aki csak szégyent hoz a férfi nemre. Még h "fogadásból"... Dobd ki a P-ba, és keress egy őszinte, igazi férfit.
2014. jan. 11. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!