Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt a pasim,9 hónapig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a pasim,9 hónapig hazudott, mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Pár napja szakítottam vele,egy év és 2 hó után,de ezt csak ma tudtam meg.Ma tervezem,hogy elmegyek hozzá és beszámolok neki róla,de mégis mit mondjak,lepofozzam?Álmomban nem gondoltam volna,hogy megcsalt,a kapcsolatnak sem ezért lett vége..
2010. szept. 16. 15:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
56%

Én is hazudnék 9 hónapig

Utána úgyis rájönne, de addig se legyen már nyugodt :)

2010. szept. 16. 15:43
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Semmit nem tennék, minek? Nem lesz jobb. Próbálnám elfelejteni, és normálisabbat keresni.
2010. szept. 16. 15:43
 3/15 A kérdező kommentje:
Sok mindent lenyeltem neki,de ezt az egyet nem tudom..és nem fogom!!
2010. szept. 16. 15:46
 4/15 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak lépj le, mindenféle indoklás nélkül. Ennél jobban semmi se fáj. Szívódj fel, ne borulj ki- a férfiak élvezik nézni az effajta szenvedést.
2010. szept. 16. 15:58
 5/15 anonim ***** válasza:
Minek, ha már úgysincs közötök egymáshoz?
2010. szept. 16. 15:59
 6/15 anonim ***** válasza:
78%
Amúgy hogy hogy ilyen későn vetted a lapot hogy megcsal, hogy derült ki?
2010. szept. 16. 16:05
 7/15 anonim válasza:
48%

Én lenyelném,bármennyire is fáj és rosszulesik is. Nekem többet ér a női büszkeségem,mint hogy odamenjek patáliázni,ezzel semmit sem érnék el,csak annyit,hogy leégetném magam és a végén meg a pofámba röhögne.

Én ,csak azért se mutatnám ki,hogy mennyire bánt a dolog,mennék ide-oda szórakozni és jól érezném magam.

2010. szept. 16. 16:10
 8/15 A kérdező kommentje:
Semmilyen jelen nem volt annak,hogy csal..úgy derült ki,hogy van egy osztálytársam,aki 21 éves és ugyanott focizik,ahol ő.Aztán megkérdeztem ma csak úgy tőle,hol focizik és mondta,hogy azon a bizonyos helyen,ahol pasim is.Erre egyből rákérdeztem,hogy ismeri-e az exem..mondta,persszeee,igen ismeri,és még kérdezgetett dolgokat.Mondtam neki,hogy egy évig vtunk együtt,sőt tovább,erre kussba lett a srác hirtelen, fura fejet vágott és egyből észrevettem,hogy vmi nem stimmel,megkérdeztem,hogy mivan,mi történt..erre mondta,hogy ő szokott pasimnak beszervezni csajokat.Akivel megcsalt többször is,azt decemberbe szervezte be neki egy buliba..odament hozzá a barátom és kérte,hogy szerezzen neki meg haverjának vmi csajt,akit meglehet dugni.Ő ajánlotta ezt a bizonyos csajt neki és utána eltűntek állítólag.Plusz mondta a srác,hogy átküld egy beszélgetést,amiben a csaj ecseteli,hogy milyen volt a "pasimmal",exemmel és hogy többször is megörtént köztük.:(A csaj tudta,hogy a barátomnak van pasija és azt is,hogy én vagyok az.Ismerem a csajt látásból.
2010. szept. 16. 16:19
 9/15 anonim ***** válasza:

Írj neki egy levelet, hogy kilenc hónap múlva apa lesz, és szeretettel várod a bíróságon az apasági perre :)

Pár hónap után kiderül, hogy átverted, de közben valószínű sok vallást ki fog próbálni :)

Persze, azért nem ért, ha beszerzel valami őrző-védő embert menet közben, csak biztos, ami biztos alapon.

Meg esetleg két képet kérnénk róla, ha kipróbálod: amikor elmondod, meg amikor megtudja az igazat :)

2010. szept. 16. 16:32
 10/15 anonim ***** válasza:
Ja, és ezt persze önelégült mosollyal mond neki, hogy lássa, milyen boldog vagy, hogy az utolsó fillért is kitaposod majd belőle a bíróságon. Ha abortuszra ad pénzt, fogadd el :)
2010. szept. 16. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!