Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a pasim,9 hónapig hazudott, mit csinálnátok a helyemben?
Én is hazudnék 9 hónapig
Utána úgyis rájönne, de addig se legyen már nyugodt :)
Én lenyelném,bármennyire is fáj és rosszulesik is. Nekem többet ér a női büszkeségem,mint hogy odamenjek patáliázni,ezzel semmit sem érnék el,csak annyit,hogy leégetném magam és a végén meg a pofámba röhögne.
Én ,csak azért se mutatnám ki,hogy mennyire bánt a dolog,mennék ide-oda szórakozni és jól érezném magam.
Írj neki egy levelet, hogy kilenc hónap múlva apa lesz, és szeretettel várod a bíróságon az apasági perre :)
Pár hónap után kiderül, hogy átverted, de közben valószínű sok vallást ki fog próbálni :)
Persze, azért nem ért, ha beszerzel valami őrző-védő embert menet közben, csak biztos, ami biztos alapon.
Meg esetleg két képet kérnénk róla, ha kipróbálod: amikor elmondod, meg amikor megtudja az igazat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!