Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalt a pasim,9 hónapig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a pasim,9 hónapig hazudott, mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Pár napja szakítottam vele,egy év és 2 hó után,de ezt csak ma tudtam meg.Ma tervezem,hogy elmegyek hozzá és beszámolok neki róla,de mégis mit mondjak,lepofozzam?Álmomban nem gondoltam volna,hogy megcsalt,a kapcsolatnak sem ezért lett vége..
2010. szept. 16. 15:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hahah ez hatalmas lenne..:DJót röhögtem,hoztál egy kis fényt a napomba,köszönöm!:)
2010. szept. 16. 17:37
 12/15 nagyviri ***** válasza:
Én is voltam ebben a helyzetben. Nem könnyű ilyenkor úrinőnek megmaradni, de mégis ezt tanácsolom neked. Csak akkor beszélj vele, ha tudsz higgadtan és nyugodtan beszélni arról, amit hallottál. Ellenkező estben saját magadat alázod meg, de nagyon. Elmondhatod neki, hogy mennyire megbántott, és hogy ez a tette azokat a szép napok emlékét is tönkretette, amit veled töltött. Ne feledd,ezzel csak magát minősítette le, nem téged alázott meg. Próbálj túllépni a helyzeten, nem lesz könnyű, de én sok sikert kívánok hozzá.
2010. szept. 17. 11:32
 13/15 anonim ***** válasza:
a terhességes dolgot én is tudom javasolni de tényleg csak magabiztosan és nevetve :D ebből senkinek sem lesz baja, csak kicsit megnyugszol :) sztem se hagyd magad, megérdemli, neked is jót fog tenni :) csak nagyon ne menjél bele hazugságokba, arra vigyázz, h ne ess a ló másik oldalára!
2010. szept. 17. 12:02
 14/15 anonim ***** válasza:
Én csak szerényen megkérdezném, hogy vajon mire gondolhattam a legelső válaszomban?
2010. szept. 17. 12:05
 15/15 A kérdező kommentje:
Jogos!:)
2010. szept. 17. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!