Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap tudtam meg, hogy a barátom megcsalt, gusztustalan módon, már mki tda csak én nem. Mit csinálnátok?
Szakítottam vele persze rögtön,de bosszút esküdtem,hogy
kitálalok az új nőnek meg mindenkinek atitkos dolgairól.
Erre ő megfenyegetett ha megteszem,megver,Dehát nyeljem be,
h nevetségessé tett,miközben bíztam benne?Vagy várjak,higgye
azt,hogy biztonságban van?Összetörte a szívem és megalázott.És úgy érzem elégtételt kell vennem,hogy megnyugodjon lelkem.Ti hogy csinálnátok?
"Mit csinálnátok?"
Én semmit. Soha nem voltam (szerelemben) bosszúálló típus. Ha megérdemli, akkor úgy sem érdekli, hogy mit csinálok, a "fáradtságot", meg az ezen való rágódást meg végképp nem.
Ha meg nem érdemli meg, akkor meg azért nem.
Mindemellett, persze, ha megcsalna valaki, akit nagyon szerettem, stb. biztos sokáig gondolkodnék a bosszún, mint minden megbántott nő, de nem hiszem, hogy tennék bármit... ha mégis, akkor meg nagyon megbánnám és szánalmasnak érezném magam később...
Szóval szerintem, próbálj lenyugodni... ha mégis bosszút akarsz állni még később is "tisztább" fejjel, akkor az olyankor sokkal ütősebb, mint most (szerintem).
Ez szomorú és gerinctelen dolog!
Mennyi ideig voltatok együtt azt nem írtad! Csak azért hogy mennyire volt komoly ez a kapcsolat! Mi az hogy meg ver!? Tudod mit az élet mindenkit megbosszul! Amit te adsz másnak, azt magad is 1x majd vissza kapod valamilyen formában és az se biztos hogy ugyan attól az embertől! Ezzel azt akarom mondani, hogy ő is majd bizni fog egy lányban és az majd jól átcseszi a fejét és majd rádöbben ő is milyen szar érzés ez!
Azt tudom ajánlani hogy szard le! Találsz magadnak értelmesebb embert aki megbecsül téged! Igazából a másik csajnak szerintem nyugodtan el lehetne mondani, de ezt te érzed hogy mit válallsz ezzel!
Én inkább arra koncentrálnék a helyedben, hogy kikapcsolódjak, több időt töltsek a barátaimmal és ne gondoljak egy ilyen féregre.
Ha "beköpöd" az új nőjénél, egyrészt nem biztos, hogy hinni fog neked, másrészt csak magadra haragítod és lehet, hogy még ebből is te kerülsz ki vesztesen.
kutyából nem lesz szalonna, ha emberünk gyökér, akkor gyökér lesz az új kapcsolatában is.
Szóval, hagyd a fenébe.
én teljesen ignorálnám az életemből örökre és ennyi. a srácot is meg az új nőjét is. ha ilyen, akkor megbünteti majd az élet, ne félj. a srácnak majd nem lesz hosszú távon normális kapcsolata, mert normális csajoknak nem kellenek ilyen primitív szemétládák. a csaj meg majd megszívja akkor, ha vele is ugyanúgy kicseszik a srác mint veled tette. el van intézve.
a csalódások sajnos hozzá tartoznak az élethez. sok rendes emberrel is előfordul, hogy néha melléfog egy partnerrel. ilyenkor a legjobb a lehető leggyorsabban túllépni a balfék expartneren. ennek max az lehet a jó oldala, hogy tanulhattál belőle valamit. a rossz tapasztalatainkból is tanulunk valamit az életben, akárcsak a jókból.
Hagyd, ne csinálj semmit. Elég nagy büntetés az neki, hogy ekkora gyökér.
Kitalálhatsz bosszúkat, de vigyázz nehogy elboruljon az agyad, és véghezvidd valamelyiket, mert szinte biztos, hogy te jönnél ki belőle rosszul.
Az pedig engem is érdekelne, hogy meddig voltatok együtt.
1 év és 8 hónapig éltem vele.Közben volt egy operációja,én ápoltam,eltartottam 1,5 hónapig amíg egy forintot nem keresett,segítettem ott ahol tudtam és a családom is. Azt sem mondom,hogy nem hálálta meg később,de én voltam az egyetlen,akire számíthatott akkor,mert ha én nem vagyok,durván szólva mehetett volna a híd alá.Imádtam,nem
csaltam meg,soha ilyen aljas húzást nem vártam tőle.Az is kiderült közben hogy az új csajnak azt mondta,már nem vagyunk együtt úgy,és nemsoká otthagy engem.Én meg nem tudtam semmiről,de sokan mások már sokszor látták őket együtt amikor én azt gondoltam,hogy minden rendben van.Én meg nem vettem észre semmi változást.Közben kiderült,ez egy jól szituált családból való lány,és én arra gondolok,azért csinálta így,mert nem volt biztos az új kapcsolatban,és enyhén szólva az utóbbi időben nem úgy jönnek össze a pénzügyei ahogy kellene.Nem egy túl szép lány,az uncsitesóm pl azt mondta,inkább a saját keze.Tényleg igaz lenne,hohy a jó elnyeri méltó büntetését?Mert akkor a rossz is nyerje el,azt ami jár neki.Egyszerűen úgy érzem,meg kell hogy bűnhődjön azért amit tett velem,attól függetlenül,hogy bármennyire szeretem,nem kellene már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!