Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak is tudnak szenvedni szerelmi bánattól? Vagy ez csak a nők kiváltsága?
Figyelt kérdés
Van olyan férfi, aki tud nagyjából úgy szenvedni lelkileg szerelmi bánattól mint egy nő?
Néha úgy gondolom, hogy a férfiak érzelmek nélkül, simán túl tudnak lépni dolgokon.... de lehet, hogy csak túl érzékeny vagyok.
Vagy ők is azért elgondolkoznak pl. elalvás előtt, hogy kivel mit tesznek és esetleg bűntudatuk is van?
A környezetemben főleg mostanában olyan csúnyán elbántak lelkileg nőkkel (én sem vagyok kivétel), hogy úgy érzem jogos a kérdés.
27N
2014. jan. 4. 14:11
21/25 anonim válasza:
Én már 14 hónapja szenvedek egyedül!
22/25 anonim válasza:
Miért kell általánosítani? Aki már drága autóval jár az csak bunkó lehet?
Az én páromnak bmwje van.. sőőt konditerembe is jár..
Soha nem láttam nála érzékenyebb és szerethetőbb embert az egész Földön :) Ennyit erről..
23/25 anonim válasza:
A pasiknak is ugyanugy faj. Csak nekunk titkolnunk kell...
24/25 WheneverYouWant válasza:
Ha alpból úgy áll hozzá a kapcsolathoz a pali hogy csak szexre kell vagy tudja előre hogy nem lesz hosszútávú akkor nem fog szenvedni... de ha tényleg szerelmes a lányba akkor nagyon is lehet... volt benne részem..
25/25 anonim válasza:
Tudnak, az Apám is így volt. Szörnyű dolgokat élt át!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!