Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik nagyon rosszul érzik magukat a jelenlegi párkapcsolatukban, miért nem léptek ki? Mire jó szenvedni?
Miért nincs erő bennetek, hogy elhagyjátok a sok szär alakot?
Kort írjatok.
nem jó szenvedni, csak van, mikor együtt kevésbé rossz, mint külön. persze egy idő után mindenképp betelik a pohár, vagy jön valaki más, aki ráébreszt arra, mennyivel jobb lehetne/mennyivel jobbnak kéne lennie. és akkor már nyugodtan lépek ki.
19/L
Én azért vártam mert abban hittem, hogy majd segítségemmel megváltozik. De nem tett semmit. Nem értem annyit.
Közben rájöttem, hogy én sem szeretem sőt idegesít az egész lénye. Úgyhogy szakítottam. Most már hiába kapálózik utánam eljátszotta az esélyét.
Azért mert hiába szenvedünk megéri mert a rossz után úgyis a jó jön...össze veszünk-kibékülünk.... minden kapcsolatban vannak veszekedések :) és mert megéri könnyeket hullajtani a szép boldog pillanatokért , mert ez elnyomja az iránta érzett dühöt keserűséget...,.........:) én ezt teszem:) egyáltalán nem könnyű de ha szeretjük egymást már 4 éve akkor megéri :))))
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!