Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek a jelenlegi páromma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a jelenlegi párommal, fog -e hiányozni? Mit helyes tennem? ( történetem lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nem vagyok elég idős és tapasztalt,ezért segitség kéne.

17 múltam tavaly.12 évesen ismertem meg az első szerelmem és 5éves kapcsolat lett belőle. Tavaly feltörtek belőlem a kamasz hormonok és az új megismerése irànti vàgyakozás. Megcsaltam. Tudnotok kell,hogy neki is voltak ilyen baklövései. Abban az emberben csalodtam. 2012.szept.5. A szuletesem napjan megismertem a mostani pàrom. Leléptem vele. Azt hittem elõző szerelmem már ellaposodott es csak a megszokàs van. Probaltam mindent felejteni az uj fiuval. Most 4 honap utan kibukott belőlem,hogy nemegy és mindent elmondtam neki,hogy hiânyzik az exem.úgy reagàl rá hogy segit elfelejteni.nem voltam õszinte, nem adtam meg neki az esélyt... Èn ugy gondoltam magamban egy idő mùlva lezárom és ő észresem vesz semmit az egészből.de nem igy lett és mondtam neki végezni akarok.de nem hagy.mondtam neki megszerettem de nem übereli fel az első irànti szerelmemet. Fàj neki mert a kezemet megakarta kérni a közeljövőben,de én mondtam neki hogy nem tisztàk az érzéseim,nemtudom ugyanazt nyùjtani mint ő. Viszont soha nem bàntana,nem csalna meg mindent megadna nekem mégis az exem kell. Félek két szék közé esek hogy ő is hiányozna. Egyedül kellene lennem.akkor viszont megőrülnék mert màs problémàim is vannak es nem birnam egyedul.:(

2013. jan. 15. 13:26
 1/3 anonim válasza:
100%
Szerintem inkább legyél most egy ideig egyedül, minthogy összetörj 2 olyan szívet aki mindent megadna neked. Ha egyedül vagy el tudod dönteni, hogy melyik a helyes út! :)
2013. jan. 15. 15:11
 2/3 anonim válasza:
Elsőnek teljes mértékben igazat adok! Légy egyedül, gondolkodj! Inkább, minthogy mindkettőt csak hitegessed vagy bármi! Nemérdemlik meg :) 19/F
2013. jan. 30. 03:57
 3/3 Mcgalagony17 ***** válasza:
Szerintem válaszd a másodikat, mert ő biztonságot adhat neked és hosszú távon az érhet többet. Mire mész az elsővel, aki megcsalt? Ha a mostani barátod ilyen megértő volt, kár felrúgni a kapcsolatot. Az egyedüllétnél nincs rosszabb, osztom a véleményedet. :(
2014. jan. 6. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!