Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon helyes döntés, hogy elmondom az igazat, vállalva, h végleg elveszítem, vagy kínlódjak tovább?
"helyes döntés, hogy elmondom az igazat"
Az egyetlen jó lépésed.
#1-gyel értek egyet.
Utálom, hogy mindig mindenki titkolózik. Miért nem tudják az emberek az érzéseiket elmondani egymásnak?
Csak tippelni tudok, hány olyan potenciális pár van, akik együtt boldogak lehetnének, szerelmesek egymásba, vagy "csak" nagyon tetszenek egymásnak, de simán fellángolhatna köztük a szerelem, de soha nem jönnek össze, mert egyikük sem mondja ki, és inkább mindketten csendben szenvednek, és összejönnek majd másvalakivel, akit feleannyira sem szeretnek.
Elveszíted? Mint szerelmet, vagy mint barátot?
Ha nem mondod el, mit érzel, akkor mint szerelmet mindenképp elveszíted. Ha elmondod neki, akkor legalább van esély, hogy összejöjjetek.
Mint barátot? Normálisabb embereknél, persze ha te magad is igényt tartasz még ezek után a barátságára, egy ilyen vallomás nem rombol szét egy barátságot.
Nagyon szépen köszönöm ezt a sok üzenetet, megerősítést kaptam abban, hogy helyes az őszinteség. Összeszedem magam és mihamarabb elmondom ezt.
Hogy viselkedik velem? Eleinte mint egy jó barát. Viszont 4 hónapja nagyon sok kétértelmű mondata van. Mindig megvolt köztünk a 2 méter távolság, de az elmúlt időszakban vannak érintések, viccelődve csak. Soha nem írt nekem SMS-t, és egy nagyon durva veszekedést követően rengeteget kaptam tőle, főleg azt h nem akar elveszíteni.
Nekem ez túl bonyolult és szellemileg, valamint érzelmileg fárSZTÓ ÉS HA Ő NEM ÚGY ÉREZ AHOGY ÉN AKKOR LEGALÁBB KI TUDOK EBBŐL LÉPNI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!