Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon helyes döntés, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Smeshike kérdése:

Vajon helyes döntés, hogy elmondom az igazat, vállalva, h végleg elveszítem, vagy kínlódjak tovább?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez így helytelen, mert ezt a döntést magamnak kellene meghoznom, de mégis szükségem lenne, kívülállók véleményére. A helyzet az, hogy van egy nagyon jó barátom (fiú), aki kb.4 hónapja nyílt meg nekem teljes őszinteséggel és rengeteg időt töltünk együtt. Sok kétértelmű mondat hangzik el tőle, melyeket nem tudok hova tenni. A lényeg, hogy a valódi énje nagyon megtetszett és már nem barátságot érzek iránta. Nem szerelem, de több, mint barátság. Valójában nekem ez így nem megy tovább és szeretném vele közölni, hogy mi a helyzet, de nyilván benne van a rizikó, hogy elveszítem.
2013. jan. 14. 07:48
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
félő, hogy ő nem néz rám nőként.... :( mindegy, még mindig jobb, mint itt szenvedni hónapok óta...
2013. jan. 14. 10:53
 12/19 anonim ***** válasza:

"félő, hogy ő nem néz rám nőként.."

Ezt miből gondolod?

2013. jan. 14. 11:14
 13/19 Lilikécske ***** válasza:
De, fiú és lány között van barátság.
2013. jan. 14. 11:15
 14/19 anonim ***** válasza:
Csak férfi és nő közt nincs?
2013. jan. 14. 11:24
 15/19 A kérdező kommentje:
amikor szóba kerül mindig azt mondja, h nem tud rám úgy nézni mint nőre, csak mint a barátjára, de ilyen lányt szeretne mint én. Meg h a kék szemű nőket szereti ( nekem is olyan), de amúgy mi csak barátok vagyunk. Nem egyszerű.... :(
2013. jan. 14. 12:01
 16/19 anonim ***** válasza:

15

Miért van az az érzésem hogy kamuzol?mire jó ez a játék számodra?

Vigyázz mert érik a buktád és akkor majd sirsz-de vissza már nem fogod tudni a dolgokat fordítani. Még a legnagyobb játékosok sem hagyják, hogy a másik ember az érzéseikkel játszon.

2013. jan. 14. 12:05
 17/19 A kérdező kommentje:
pont nem én vagyok az aki a másik érzéseivel játszik. Azt sem tudom mit akar, hogy játszanék? Én szenvedek a legjobban, ezért akarom neki elmondani, hogy többet érzek.
2013. jan. 14. 12:07
 18/19 anonim ***** válasza:

[link]

Attól, hogy valaki minden nőre csak potenciális dugópajtiként tud gondolni, az értelmesebbje számára még létezik barátság a két nem között. Nem feltétlen csak ha ronda az egyén.

2013. jan. 14. 12:25
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat és a segítséget! Szép napot kívánok!
2013. jan. 14. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!