Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bántjátok férfiak azt a nőt, akit elvileg szerettek? Miért jó nektek, ha szenvedni láttok minket? 19/ L
Mifaszvan? Nem bántok senkit jó? Mivel ártottam neked?
21/F
Nem így értettem. Ha nem úgy hogy pl: több órát codozik, még te az ágyon befordulva a falhoz fekszel. Ő eszik meg se kérdi hogy éhes vagy e.... (miközben én semmit se tudok úgy meg enni hogy ne kináljam meg.) Nélkülem megy Colázni, és ha ő hibázik nem lássa be, ha nem nekem kell akkor is bújni hozzá. Ha én hibázok mindig bocsánatot kérek, és csinálok neki meglepetést. És meg ígér több dolgot is, napokon keresztül és nem tartja be.
És nem mindenkire értettem ha nem csak a barátomra.
Pl: Tegnap is ő netezet .. ( reggel 11-től este 7-ig.) [kisebb kaja cigi szünetekkel.] én nem kérdeztem hogy kivel chattel stb..
Bezzeg fürdés után egy Kicsit beléptem és beszélgettem.
És ő meg fel volt háborodva.. bújtam hozzá utána ő meg puszit sem akart adni és azt mondta szó szerint írom.. hogy most mért nem fordulok a falhoz. (nagyon szarul esett.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!