Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért bántjátok férfiak azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bántjátok férfiak azt a nőt, akit elvileg szerettek? Miért jó nektek, ha szenvedni láttok minket?

Figyelt kérdés

2013. jan. 6. 00:14
 1/10 anonim ***** válasza:
ki ba*szott át ?
2013. jan. 6. 00:16
 2/10 anonim ***** válasza:

Erre itt nem fogsz érdemleges választ kapni. Valószínű, hogy az a férfi, aki megbántott téged, nincs fent ezen az oldalon.

24/N

2013. jan. 6. 00:16
 3/10 anonim ***** válasza:
A férfiak hány százalékához intézted ezt a kérdést? Az 1,5%-hoz? Mert maximum ennyire igaz ez.
2013. jan. 6. 00:17
 4/10 anonim ***** válasza:
Ne általánosíts.Vannak Férfiak,akik meg tudják becsülni a Barátnőjüket.!
2013. jan. 6. 00:17
 5/10 A kérdező kommentje:
Értem, akkor elnézést kérek a férfiak 98,5 %-tól. Úgy látszik belefogtam pont abba a másfélbe.
2013. jan. 6. 00:18
 6/10 HalkHogen ***** válasza:
Mert GYAKORLATILAG nem szeret. Ilyen egyszerű.
2013. jan. 6. 00:19
 7/10 anonim ***** válasza:
na unalom van vissza kérdezek :) miért kérdezel olyat amire nem vársz választ, csak dühödt elkeseredésedben idáig vergődtél..Miért nem a falra írod fel a szobátokba ...gondold csal el nagy felirat : miért bántasz? hát nem kibszott jó ? csak tudom a választ erre is miért nem
2013. jan. 6. 00:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Szvsz ne stresszeld ezen magad. Átvert, ezzel bebizonyította, hogy nem érdemel meg téged. Ha szeretne akkor nem tette volna. Legalábbis magamból kiindulva.
2013. jan. 6. 00:23
 9/10 A kérdező kommentje:
Választ vártam, ezért kérdeztem. Gondoltam egy nő mégsem lát bele a férfiak gondolkodásmenetébe. Rosszul hittem, mert mást sem tudtok!
2013. jan. 6. 00:24
 10/10 huncutka45 válasza:
Sziasztok, szerintem teljesen mindegy, hogy férfiről vagy nőről beszélünk. Csak azt bántjuk akit szeretünk akarva akaratlan, akit nem szeretünk azt minek bántanánk az közömbös számunkra.
2013. jan. 6. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!