Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak is tudnak szenvedni szerelmi bánattól? Vagy ez csak a nők kiváltsága?
Van olyan férfi, aki tud nagyjából úgy szenvedni lelkileg szerelmi bánattól mint egy nő?
Néha úgy gondolom, hogy a férfiak érzelmek nélkül, simán túl tudnak lépni dolgokon.... de lehet, hogy csak túl érzékeny vagyok.
Vagy ők is azért elgondolkoznak pl. elalvás előtt, hogy kivel mit tesznek és esetleg bűntudatuk is van?
A környezetemben főleg mostanában olyan csúnyán elbántak lelkileg nőkkel (én sem vagyok kivétel), hogy úgy érzem jogos a kérdés.
27N
Sok férfi nehezebben él meg mondjuk egy szakítást, mint a nők, csak ezt nem mutatják ki.
A kérdésed jogos, de ti pont azokkal az érzéketlen bunkókkal találkoztatok akik szerintem a kivételbe tartoznak ilyen téren, emiatt légy oly kedves és ne általánosíts, nagyon sz*rul tud esni. :D Igenis vannak érzelmeink, csak nem szeretjük kimutatni őket (én legalábbis). :P
embere válogatja... de amúgy valószínűleg a férfiak között több olyat találsz, aki megéli ezeket, mint a nők között...
Vajon miért van sokkal több férfi művész? zenész, festő, költő, író, stb.
Igen. Ez nem attól függ, hogy melyik nembe születtél.
Attól, mennyire vagy érzelmes, mennyire veszed a szívedre a dolgokat. És szenvedni könnyek nélkül is lehet. Nem a felszínen van a hangsúly. A nők tudják a legjobban megsebezni az embert lelkileg. Egy pofon se fáj úgy. 25/F
ugyan úgy a férfiak is tudnak szenvedni/bűntudatos lenni hogy meg bántottak valakit
hisz van szívük, attól hogy ez nem látszik mert takarni próbálják vagy erősek lenni.
aztán ha egyedül van akkor meg szomorkodik és lehet hogy sír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!