Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mibő tudom meg hogy igazán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mibő tudom meg hogy igazán szeret e a barátnőm?

Figyelt kérdés
Má a barátnőmel elég komoly kapcsoltatunk van csak én nagyon szeretem az természetes dolog és ki is mútatom meg mongyak is hogy látni de ő is mondja hogy szeret meg minden de néha kételkedem de nagyon jó vele lenni mert tobsor van mikor seretettad és akor látom hogy szeret de valahogy erre rá tudnánk jöni hogy téleg szerete vagy nem ebbe kéne a segitség hogy ,hogy dericsem ki.

2014. jan. 1. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Sok ha azt mondom hogy 5 általános, ugye?
2014. jan. 1. 19:59
 2/4 anonim ***** válasza:
Két első, három második, de megvan az.
2014. jan. 1. 20:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha lenyeli szeret, ha nem nyeli le akkor csak barátság lehet köztetek
2014. jan. 1. 20:01
 4/4 A kérdező kommentje:
1-ső mire gondols azal hogy 5 átalános ?? 5-dologbó jöhetek rá? Ha igen mik volnának azok mert szeretni szeret mert septemberbe ellakarom veni őtt és tudróla és azt monta szeret és igent mond csak van sok dolog mikor sok mindenbe változik mindig a véleménye és soksor vita is van ienbő,ezé szeretném kideriteni hogy menyire is szeret mert a házaság nem is dolog..
2014. jan. 1. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!