Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazán szeret engem?

Figyelt kérdés
A párommal már jó ideje együtt vagyunk, nagyon szeretem tudom, hogy ő életem szerelme de viszont kezdem azt érezni, hogy ez nem kölcsönös bárhogy is elmondja ő de nem úgy van és ezt ma vettem észre, szóba jött, hogy ő minél hamarabb el szeretne itthonról menni külföldre, mert itt nem lehet jövőt tervezni. Mivel én még sulis vagyok és van 3-om évem én nem tudnék menni ő meg úgy fejezte ki magát, hogy itthagyna engem.. Most ebből mi jöhet le ? én reagálom túl ? Tudom minden nem tart örökké de igazán jó kapcsolatunk van és állítólag szeret és már bizonyította is de most ez csak így? mit várhatok el tőle, ha csak így képes lenne itthagyni ?
2013. szept. 20. 17:56
 1/3 anonim ***** válasza:
párom = nem derül ki belőle a neme
2013. szept. 20. 17:57
 2/3 anonim ***** válasza:
háromom éved van a suliból, tehát gyanítom max. 20 éves vagy. eszerint nem tudhatod, hogy valóban ő életed szerelme.
2013. szept. 20. 17:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Gondolom erre Te magad is tudod a választ! Igen vélhetően ha alkalom adódna neki akkor otthagyna, mert ő elszeretne menni, veled vagy nélküled. Mivel suliba jársz így ...
2013. szept. 20. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!