Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tudja fogadni egy fiú ezt is, ha igazán szeret?
Nincs barátom, úgyhogy kénytelen vagyok itt megkérdezni.
Szóval, azt szeretném megtudni, hogy el tudná-e fogadni egy fiú, (aki tegyük fel, azt szereti, hogy egy lánynak odalent nem szőrös), hogy a barátnője nem tud szörteleníteni, mert nagyon kipattog és fáj neki, valamint folyamatosan szőrtüszőgyulladása is lesz a szörtelenítéstől. Tudom, hogy vannak akik azt szeretik, ha szőrös, de konkrétan arra gondolok, aki nem igy szereti.
Meg lenne még egy kérdésem is. Ugye ha már házasságban élnek a párok és megszületik a kis utód, akkor a feleségnek nem nagyon jut ideje ilyen dolgokra....Ilyenkor ezt tolerálják a pasik?
nem muszáj szerintem borotválni meg ilyenek, de ha karbantartod mondjuk lenyirod pár mm-esre akkor nem pattog ki és igényes is.
A pasiknak nem a szörös puncival van bajuk hanem azzal amihez ki kell hivni a közmunkásokat a bozotvágóval hogy odaférhessenek a bejárathoz.
Ha valaki abszolút csigapunci fanatikus, azt zavarni fogja.
Mindenesetre én javaslom neked a szakáll nyírót / nullás gépet, mert bár "borostás" marad, de kb. szőrtelen leszel tőle. Feleségem is így csinálja gyerek mellett, gyorsan megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!