Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » El tudja fogadni egy fiú ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tudja fogadni egy fiú ezt is, ha igazán szeret?

Figyelt kérdés

Nincs barátom, úgyhogy kénytelen vagyok itt megkérdezni.

Szóval, azt szeretném megtudni, hogy el tudná-e fogadni egy fiú, (aki tegyük fel, azt szereti, hogy egy lánynak odalent nem szőrös), hogy a barátnője nem tud szörteleníteni, mert nagyon kipattog és fáj neki, valamint folyamatosan szőrtüszőgyulladása is lesz a szörtelenítéstől. Tudom, hogy vannak akik azt szeretik, ha szőrös, de konkrétan arra gondolok, aki nem igy szereti.

Meg lenne még egy kérdésem is. Ugye ha már házasságban élnek a párok és megszületik a kis utód, akkor a feleségnek nem nagyon jut ideje ilyen dolgokra....Ilyenkor ezt tolerálják a pasik?

2013. jún. 30. 19:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

nem muszáj szerintem borotválni meg ilyenek, de ha karbantartod mondjuk lenyirod pár mm-esre akkor nem pattog ki és igényes is.

A pasiknak nem a szörös puncival van bajuk hanem azzal amihez ki kell hivni a közmunkásokat a bozotvágóval hogy odaférhessenek a bejárathoz.

2013. jún. 30. 19:55
 2/5 anonim ***** válasza:
próbáld meg fordítva borotválni ha most lentről fölfelé borotvállod akkor próbáld meg fentről lefelé ... nekem is ez volt és amióta fordítva csinállom,nincs :D
2013. jún. 30. 19:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha valaki abszolút csigapunci fanatikus, azt zavarni fogja.

Mindenesetre én javaslom neked a szakáll nyírót / nullás gépet, mert bár "borostás" marad, de kb. szőrtelen leszel tőle. Feleségem is így csinálja gyerek mellett, gyorsan megvan.

2013. jún. 30. 19:56
 4/5 anonim válasza:
Ismerem az érzést én is folyton kipattogok ha csak ránézek a borotvára xD nekem az epillátor és a gyanta viszont bevált
2013. júl. 3. 12:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Én akkor is elfogadnám, ha nem vagyok halálosan szerelmes. Semmilyen divathullám - mert a csupasz punci egy trend, korábban meg a dús bunda volt sikkes - nem éri meg, hogy az ember egészségére menjen.
2013. júl. 3. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!