Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudod, hogy igazán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudod, hogy igazán szeret a párod?

Figyelt kérdés
2013. jún. 28. 21:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sablon duma, de érzed. Abból ahogy rád néz, ahogy veled beszél, érdekli mi van veled, félt és aggódik érted, ha kell, jól érzi magát veled, stb stb...
2013. jún. 28. 21:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Ráküldtem egy fullos nőt (nagyon fullosat!!!), aki piszkosul mocskos flörtölésbe kezdett Vele, a palim pedig gondolkodás nélkül lepattintotta :) Ennyi nekem bőven elég volt ;)
2013. jún. 28. 21:45
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
Kimossa a szaros gatyáimat.
2013. jún. 28. 21:47
 4/9 anonim ***** válasza:
ha velem van akkor törődik velem,oda jön átölel,megpuszil,mondja hogy szeret.Beszélgetünk,programot szervez,sokszor leakar feküdni velem.
2013. jún. 28. 21:48
 5/9 A kérdező kommentje:
Ha megbotlik a fullos teszten,akkor dobod?
2013. jún. 28. 21:56
 6/9 anonim ***** válasza:

Minden szavából, érintéséből, nézéséből érzem.

De pl nagyon bebizonyította azzal, hogy mikor találtam egy koszos, beteges, kullancsos-bolhás kutyát kidobva az út szélén és ott sírtam, hogy nem hagyhatjuk itt szegényt, gondolkodás nélkül betette a csodaszép kocsijába, (amit amúgy óv mindentől :D) és 70 km-t vezetett az állatvédőkhöz vele. Nekem ez épp elég volt, nem sokan tették volna meg ezt a kedvemért.

2013. jún. 28. 21:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Persze! Hiszen ha sikerül elcsábítani, akkor emocionálisan gyenge alak... Ha igazán szeret, akkor ellenáll.
2013. jún. 28. 21:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Szóval ha bepróbáltatom,akkor minden kiderül.Ha igazán szeret nem csak szövegel hanem tettekben is mutatja és elküldi a csajt.
2013. jún. 28. 22:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Onnan ahogy rámnéz, ahogy beszél hozzám vagy rólam, ahogy hozzám ér, a gesztusaiból.
2013. jún. 28. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!