Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a férfi aki nem szeret egy nőt igazán, de gyereke születik tőle. Sosem fogja szeretni később sem?
Sajnálom, ami történt, de nem tudok mást mondani, mint hogy borzasztóan buta voltál! Gondolom, ez a férfi soha nem mondta, hogy közös gyereket szeretne veled, nagyon oda kellett volna figyelned a védekezésre!
Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy attól, hogy akaratán kívül gyereket csináltatsz valakivel, aki nem szeret, nem fog jobban megszeretni, inkább meggyűlöl. A jövőre vonatkozóan nem tudok semmit mondani, nem vagyok jós, de ha valaha is megszeret, az nem azért lesz, mert lesz egy babátok, akit ő nem akart. De szerintem ezek után még kevesebb az esély, hogy megszeressen.
Az apasági tesztek megbízhatóak szerintem, végeztesd el nyugodtan.
"Ezt a férfit el kell felejtenem de sürgősen!!!mert csak árt..nekem is meg a gyerekemnek is" Lehet, de úgy néz ki, te teremtetted ezt a helyzetet. Nőj fel! Nem használhatsz egy gyereket arra, hogy megszerezz egy férfit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!