Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem szeret igazán vagy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeret igazán vagy én várok el túl sokat? Azt mondta, számára nem fenyegetés az, ha az mondom, nem fogok hozzámenni feleségül.

Figyelt kérdés
A barátommal (22) csak pár hónapja vagyunk együtt, még nem volt igazi vitánk, a bolodog heteink éljük. én írtó szerelmes vagyok, de próbálok észnél maradni és racionálisan gondolkodni. Nekem úgy tűnik, ő is szeret, habár nálam nehezebben mutatja ki. Egy hete viszont poénkodtunknk, és azt mondtam neki, hogy ameddig nem enged meg egy bizonyos dolgot (ezt nem tartom fontosnak részletezni), addig nem megyek hozzá feleségül. Erre ő rávágta, hogy ez számára nem fenyegetés. Aztán tereltem, mert nagyon szarul esett, és azóta se beszéltünk róla. Persze én se gondolok még házasságra, de mégsem erre a válaszra vártam. Én úgy éreztem, teljes összhangban vagyunk, akkor nem normális, hogy gondolok arra, hogy talán ő lesz a férjem? Nekem úgy tűnt, hogy ő 100%-ban elutasítja ezt a gondolatot. Túlreagálom a dolgot? Segítsetek... vajon nem szeret igazán?

#kapcsolat #bizonytalanság #nem szeret eléggé
2013. júl. 3. 10:20
 1/9 anonim ***** válasza:

A férfiaknak nem az a vágyuk, hogy lekössék magukat. Főleg nem 22 évesen. Az más kérdés, hogy te úgy irányítod a dolgokat, hogy már nem kell majd neki rajtad kívül más... :)

De ne keseregj ezen a válaszon. Ez teljesen normális reakció!

2013. júl. 3. 10:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen, túlreagálod a dolgot. Méghozzá nagyon.
2013. júl. 3. 10:24
 3/9 anonim ***** válasza:
túlreagálod nem akkarja még lekötni magát de viszont megértem h szarul esett neked
2013. júl. 3. 10:26
 4/9 anonim ***** válasza:
beszéld meg vele, egy idő után ezt a dolgot. amúgy én is úgy érzem, h a pasim nem akar elvenni feleségül, pedig mi már 2éve járunk, én 23 vagyok, ő meg 27..... félek, h sose komolyodik meg.... dehát ki tudja, elvégre gondolom, mind a ketten suliztok, tehát ilyenkor még fölösleges ezen gondolkodni. amúgy sztem nem úgy gondolta, ahogy mondta, hanem poénkodott:) nyugiii, szeret téged, de pár hónap után azért elég necces erről beszélgetni.... inkább szexeljetek:)-már ha nem ez az a dolog, amit nem akarsz neki megadni a házasságig.....
2013. júl. 3. 10:26
 5/9 anonim ***** válasza:

azért nem ártana tudni mi volt az a bizonyos dolog amit nem enged, mert ha vmi hülyeség (mittudomén, pl levágni a körmeit) akkor lehet ő is hülyeségnek tartotta az egészet, és ebben az állapotban mondta hogy ez nem fenyegetés, mert nem érezte komolynak a kérést

ha pedig komolyan mondta, lehet hogy nem olyan típus akit annyira vonz a házasság fogalma, és őszintén szólva pár hónap után ezt még nemis kellene elvárni, még nem estetek át vitán, nem ismeritek egymást arról az oldalról mikor szeretitek egymást, de veszekedtek, haragudtok

2013. júl. 3. 10:27
 6/9 anonim ***** válasza:
jaaa h ő nem engedi meg.. bocs, félreolvastam..
2013. júl. 3. 10:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem pl 26 eves koromig egyszeruen esbe sem jutott a hazassag gondolata megha nagyon szerelmes voltam is. Az ember meg legbelul gyermekkent tekint valahol magara, es a hazassag gondolata tul uj. Ido kell amig felebred a a vagy a stabil eletre szolo tarskapcsolatra es a gyermeknemzesre, es ez altal a hazassagra.
2013. júl. 3. 10:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Pár hónap után mit vársz? :D Letérdel, és "Jó, akkor megengedem, és akkor hozzámjössz???"

A pasik általában később gondolnak házasságra, és nem pár hónap után :)

2013. júl. 3. 11:51
 9/9 kolosszus22 ***** válasza:
Tipikus nő, hülye kérdésre hülye választ kapsz, majd még te vagy plafonon.
2013. júl. 3. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!