Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja a barátom hogy fent legyek a facebook ismerősei között?
Figyelt kérdés
Nem akar felvenni,de nem tudom miért.Eddig azt hittem hogy nincs neki,de elszólta magát hogy a napokban beszélgetett ott egy ismerősével.Rászóltam és azt hazudta h nem tudta h nekem van facebookom,aztán azt mondta hogy nincs neki facebookja,amit előtte is szajkózott.Miért nem akar felvenni oda engem?2013. dec. 31. 00:39
21/23 anonim válasza:
Szerintem felejtsd el.Valószínűleg vagy házas vagy több barátnője is van..
22/23 anonim válasza:
Az, hogy ismerősök vagytok, szerintem egyértelmű...Az oké, hogy egyelőre nem akarja kiírni, hogy Veled van kapcsolatban(bár nekem ez is furi...)A férjemmel anno neten ismerkedtem meg. Amikor találkoztunk végre, akkor egy ideig csak laza kapcsolatban voltunk, mégis egymás ismerősei voltunk...Amikor összejöttünk hivatalosan is, akkor felvállaltuk egymást, még facebookon is. A barátainak bemutatott már? Esetleg a szülőknek? A karácsonyt együtt ünnepeltétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!