Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja a barátom hogy fent legyek a facebook ismerősei között?
Nem te lennel az elso, aki igy tudja meg, hogy egy nos ember szeretoje..
Nekem ez ugrott be elsore.
Attól függ hogyan közelítjük meg...
a) Paranoiás verzió: van más nő is az életében/házas. Csak én azt nem értem, hogy ha tényleg "több vasat tart a tűzben", akkor miért nem csinált egy másik profilt is?
b) Nem kell rosszra gondolni, lehet nem akar még most világgá kürtölni tégedet, mert pl. eddig szar kapcsolatai voltak stb. Netán nem akarja, hogy féltékeny legyél az esetleges lájkolásaira, kommentjeire. Sőt, az is lehet, hogy nem akarja azt, hogy ilyen elektronikus formában is érintkezzetek, mert neki ez egyszerűen nem okés.
Szerintem ez a két fő eset lehetséges, én nem ítélkezek, csak ti tudhatjátok mi az igazság (pontosabban ő).
"ő is szeretett annyira, hogy nem jelölt be ismerősnek, azért hogy ne kelljen végignéznem"
Ez nem szeretet, hanem szeretetnek vagy védelemnek előadott kontrollálás. Nem kell végignézned SENKIT, ha nem akarsz, csak simwrni kell a FB működését. le is lehet tiltani embereket úgy, hogy ott maradnak az ismerőseid között, de nem látsz semmit sem abból, amit rizsáznak.
De ez TE döntöd el, nem pedig más - ha más dönbt helyetted, abban, amiben neked kellene és te felnőtt ember vagy, akkor kontrolállnak.
Kérdező: Azért, mert nem őszinte. Nem vállal fel mások előtt (a nagy korkülönbségh eleve büdös! apahiányod van? ő pedig vissza akar fiatalodni?), több csajszit hülyít egyszerre, fél,hogy valamelyik "jóakaró" ismerősen elpampog valamit neked a múltjából, amit nem kéne - de hát ezeket te magad is megtudhatod, seperc alatt, ha van egy kis sütnivalód. :)
Mindenestre nem jó jel, az biztos.
Nem régóta vagy vele. Mit tudsz róla? Ismered a családját, szüleit testvéreit, beszéltél, találkoztál már velük?
Simán eltudom képzelni azt is, hogy nős, netán "csak" tőled komolyabb kapcsolata is van, és ezért nem akarja hogy ismerőse legyél a facebookon.
Valóban nem kell a legrosszabbra gondolni, na de gondoljatok már bele, ha az ember szerelmes miért kell a párját takargatni, talán szégyellni is?! Ha semmi nyomós oka nem lenne rá, akkor igenis nem kellene gondot okoznia a mai világban hogy az ember párja ismerőse legyen egy ilyen oldalon..
Attól, hogy felvesz az ismerősei közé, még nem jelenti azt, hogy fel is vállalja. Ezt csak azoknak írom akik azt mondják még nem akarja felvállalni. de a srác nem azt nem írja ki, hogy kapcsolatban, hanem még az ismerőslistára sem veszi fel.
Magyarázat, nős vagy barátnője van.
Tudom miről beszélek, megismertem egy kedves srácot, sokat beszélgettünk, hónapok után elhívott randira, erre azt hallom vissza egy ismerőstől, hogy ja eljegyzésre készül, nem tudtad hogy barátnője van. Hát akaratom ellenére lettem 3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!