Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is van/vannak olyan...

Másnak is van/vannak olyan rokonai/ismerősei, akik akkor érzik jól magukat, ha valakibe beleköthetnek, szekálhatják?

Figyelt kérdés
Nem olyan vérkomolyan, mint ahogy az iskolákban szoktak kinézni valakit, hanem inkább csak apró tüskékkel, és észre sem veszi, hogy a másiknak ez milyen rosszul esik.
2012. okt. 22. 19:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Sokaknak van ilyen ismerősük, de azok is ezt írják akik maguk is azok. Valószínűleg minden emberben benne van a szurkálódás, csak míg valaki alig kap rá alkalmat, valaki meg tele van olyan emberekkel akiket szurkálhat.
2012. okt. 22. 19:48
 2/4 A kérdező kommentje:
De az valahol már nem normális, amikor jelentéktelen dolgokból sértődés lesz, nem? És nem az sértődik meg, akit szekálnak, hanem az, aki piszkálódik.
2012. okt. 22. 20:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Az emberek nagy része ilyen unintelligens.Az én családomban is van ilyen sajnos.Mindig bele kell kötnie valamibe.Én nagy ívben kerülöm.
2012. okt. 22. 20:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Nálunk is van ilyen,nem is egy. Én általában elengedem a fülem mellett az ilyesmit, de ha nekem is rossz kedvem van és visszaszólók, áll a bál meg sírás van a másik fél részéről.

Egyébként mindenkinek lehet rossz napja. Előfordul hogy másokon csapódik le a napi stressz, de ha túl gyakori,az nagy baj.

2012. okt. 22. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!