Ha ratcarral járkálok (csak kinézetre) beleköthetnek a műszakin vagy a rendőrök?
hát ez szerintem vitatható dolog.
Ha felmaratod,megváltozik a szine.Fehér zsigából,lesz barna.Nem tudom ezt mennyire veszik komolyan.Müszakin,a rozsdába még nem,de a rohadásba már belekötnek.Ha lemaratod a fényezést,hamarossan rohadni fog.
A teleaggatás,az megint jó kérdés.ha abból indulok ki,hogy semmi optikai tunnigcuccot nem tehetsz fel mübizonylat nélkül,akkor szemetet se.A tunning dolgoknál,ugye az a lényege a múbizonylatnak,hogy tanusítja,úgy van kifejlesztve,kialakítva az alkatrész,hogy nem vaszted el utközbe,nem vágod ketté Gizi nénit a járdán, a hátsó szárnyal,stb.
Szóval nem tudom.mit akaszthatsz az autódra kivülről.
a műszaki vizsgán meg kell feleljen minden előírt paraméternek.
ha ez megvan, mindegy hogyan néz ki.
ilyesmit akarok énis! csak a rozsdán lenne egy pár matrica vagy max ugy lenne felcsiszolva hogy a festett(pl biohazard jel) környékét kihagynank
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!