Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha ratcarral járkálok (csak...

Ha ratcarral járkálok (csak kinézetre) beleköthetnek a műszakin vagy a rendőrök?

Figyelt kérdés
van egy kockaladám és megakarom csinálni hivatalosan is ratcarnak! az egész fellenne marva hogy rozsdaszine legyen és telelesz rakva veszélyes hulladék meg biohazardos cuccokkal! beleköthet valaki?

2012. júl. 19. 23:25
 1/7 A kérdező kommentje:
motorilag, és minden egyéb dologban viszont kitűnő gép
2012. júl. 19. 23:25
 2/7 anonim ***** válasza:

hát ez szerintem vitatható dolog.

Ha felmaratod,megváltozik a szine.Fehér zsigából,lesz barna.Nem tudom ezt mennyire veszik komolyan.Müszakin,a rozsdába még nem,de a rohadásba már belekötnek.Ha lemaratod a fényezést,hamarossan rohadni fog.

A teleaggatás,az megint jó kérdés.ha abból indulok ki,hogy semmi optikai tunnigcuccot nem tehetsz fel mübizonylat nélkül,akkor szemetet se.A tunning dolgoknál,ugye az a lényege a múbizonylatnak,hogy tanusítja,úgy van kifejlesztve,kialakítva az alkatrész,hogy nem vaszted el utközbe,nem vágod ketté Gizi nénit a járdán, a hátsó szárnyal,stb.

Szóval nem tudom.mit akaszthatsz az autódra kivülről.

2012. júl. 19. 23:48
 3/7 A kérdező kommentje:
felaggatni csak egy jó hangos króm kipufogót felniket pár idióta ratcar matricát és króm visszapillantókat
2012. júl. 20. 00:32
 4/7 anonim ***** válasza:

a műszaki vizsgán meg kell feleljen minden előírt paraméternek.

ha ez megvan, mindegy hogyan néz ki.

2012. júl. 20. 11:16
 5/7 anonim ***** válasza:
nem igazán értek ehhez a dolgokhoz (nincs autóm, fiatalkorú vagyok),de láttam expresszen egy olyan hirdetést hogy "bármit le műszakiztatok", ott érdemes próbálkozni :D
2012. júl. 21. 01:40
 6/7 A kérdező kommentje:

[link]

ilyesmit akarok énis! csak a rozsdán lenne egy pár matrica vagy max ugy lenne felcsiszolva hogy a festett(pl biohazard jel) környékét kihagynank

2012. júl. 21. 07:48
 7/7 anonim ***** válasza:
ebbe bele fognak kötni!egy Rendőr válasza...
2012. júl. 24. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!