Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja a barátom hogy fent legyek a facebook ismerősei között?
Figyelt kérdés
Nem akar felvenni,de nem tudom miért.Eddig azt hittem hogy nincs neki,de elszólta magát hogy a napokban beszélgetett ott egy ismerősével.Rászóltam és azt hazudta h nem tudta h nekem van facebookom,aztán azt mondta hogy nincs neki facebookja,amit előtte is szajkózott.Miért nem akar felvenni oda engem?2013. dec. 31. 00:39
1/23 A kérdező kommentje:
Ja és nem régóta járunk kb 2 hónapja.25/nő;36/pasi
2013. dec. 31. 00:40
2/23 anonim válasza:
hát nem vagyok paranoiás de itt csak egy dologra tudok gondolni....több vasat tart a tűzben...
3/23 anonim válasza:
Ha tényleg 25 vagy, akkor olvasd el a kérdésedet, hangosan nevess fel, és éld tovább az életed.
4/23 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy nem akar még felvállalni, de nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni!
5/23 anonim válasza:
Volt egy személy akit szerettem, ő is szeretett annyira, hogy nem jelölt be ismerősnek, azért hogy ne kelljen végignéznem kik írnak a falára, kiket "lájkol", stb..:) Szerintem ott is ez a helyzet, csak engem szembesítettek vele, mert nem voltunk együtt. Ez a szitu viszont így elég gáz. Oké, hogy nem ott kell élni a magánéleteteket,de akkor is. Ha egyszer regisztrálva van, és kamuzik, az rosszat sejtet.
7/23 A kérdező kommentje:
Mikor folytattam hogy miért stb stb azt mondta hogy nem tud csinálni facebookot és hogy akkor csináljak majd neki én egyet.
2013. dec. 31. 00:50
9/23 A kérdező kommentje:
Igen,de nem találom.Többször is próbáltam.
2013. dec. 31. 00:56
10/23 anonim válasza:
Akkor valszeg letiltott téged, ha nem találod :D Próbáld más facebookjáról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!