Szerelemből mentem férjhez, de mit csináljak ha mindenki bánt engem mert 30 évvel fiatalabb vagyok a férjemnél? Csipkelödnek direkt megbántanak tb az ő ismerösei főleg. Nem értem miért csinálják.
ha epés megjegyzés jön: mosolyogj! csendben, szó nélkül. Hozd zavarba őket.
Nincs semmi közük, és valószínűleg irigyelnek is
A ferjed ismerosei valoszinuleg az O korosztalya.
Teged semmiben sem vesznek, gyereknek, eretlennek minositenek. (Megha 40 vagy, akkor is) Ugy gondoljak, ugy se leszel a ferjeddel sokaig, nem erdemes rad idot tolteni.
A Te ismeroseid meg termeszetesen irigyek, arra ami nincs.
IRIGYEK!
HA IGAZÁN SZERELMES VAGY NEM FOGLALKOZOL MÁS VÉLEMÉNYÉVEL.ENNI.A KORKÜLÖNBSÉG ELÉG SOK,MEGÜTÖD A BOKÁD IDŐVEL!
21/n
Egyetértek az elsővel, kakkintsd le a beszólásokat.Aki csipkelődik, az a reakcióra is kíváncsi lehet.Nyilván bántásból teszi, de ha felmérgeled magad, azzal csak neki teszel jót, mert kiélhette rajtad magát.Én "csak" kilenc évvel vagyok fiatalabb a páromnál, de én is sok piszkálást kaptam, de amikor látták, hogy nem érdekel, és már nem volt sláger, abbahagyták.
Az is lehet, hogy (gondolom a barátai a pároddal egyidősek kb.), még furcsa nekik ez a helyzet, és nem tudnak vele mit kezdeni.A párod hallja ezeket a csipkelődéseket? Ő mit szól hozzá?
Az én ismerőseimnek meg megmondanám, hogy mindenki a saját háza tájékán sepregessen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!