Szerelemből mentem férjhez, de mit csináljak ha mindenki bánt engem mert 30 évvel fiatalabb vagyok a férjemnél? Csipkelödnek direkt megbántanak tb az ő ismerösei főleg. Nem értem miért csinálják.
egy majdnem 60éves figurával nyomulsz? az komoly. nem csodálom, hogy az ő korosztálya nem igazán vesz téged komolyan. te még a karriered előtt állsz, ők meg már majdnem nyugdíjasok.
elhiszem, hogy szép dolog a szerelem, de majd térjünk vissza erre 20 év múlva. gyereket is szeretnél szülni? milyen menő lesz, hogy a srác ballagásán majd az apját nézik a nagyapjának...
Neked apa komplexusod van,neki pedig növeli az egóját a fiatal feleség. A barátainak ilyen idősek a gyerekei,természetes,hogy nem helyeslik ezt a házasságot.
De ha neked ez így jó,akkor élvezd amíg lehet,és ne törődj mások véleményével.
Azzal, hogy beleszólnak csak és ne bántson csak azt tudod csinálni, hogy egyik füleden be, a másikon ki. Magadon dolgozz ez ügyben. Vagy, mondd meg nekik, hogy erről a témáról a beszélgetéseket mellőzzétek, mert neked ez fáj. Legyél őszinte, hátha az működik.
Egyébként a baba dolog tényleg én is azt mondom, hogy a gyereknek nem túl sokáig lesz apukája lehet, és az ember úgy képzeli úgy adja meg az esélyt, hogy legyen minél tovább, és talán ezért nem rajonganak. Meg neked lesz nehezebb később a gyereketekkel. A szerelem részét értem én egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!