Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van arra esély, hogy idővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kismutyesz_ kérdése:

Van arra esély, hogy idővel belém szeressen?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel lassan 1 éve ismerjük egymást. Barátságnak indult, aztán amikor ott aludtunk egymásnál minél többet és romantikáztunk egyre biztosabb lettem abban, hogy teljesen bele szerettem. Viszont volt 2 eéve egy fiú az életében akin még mindig nem lépett túl, és akkor sem tudta feledni amikor velem volt. Hiába tettem ki érte szívem-lelkem. Mit csináljak szerintetek? Lassan kezdek bele őrülni. Azt mondta, hogy reméli, hogy sosem veszít el engem (barátilag).

Egyszer már mondta, hogy próbáljuk meg, de nem sikerült.

2013. dec. 25. 13:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ő eleve nehezen ismerkedik, leginkább neten szokott.szerzett már így lelki sebeket netnek köszönhetően, mint pl az ami 2 éve volt vele. Zárkózott, deeelőttem eléggé megnyílt. Egyébként nem tudunk mindig találkozni, mert 70 km választ el minket. Győrben szoktunk össze futni, és onnan megyünk vagy hozzánk vagy hozzájuk. Hiányzik minden vele töltött pillanat, és érzem, hogy ez fel fog emészteni.
2013. dec. 25. 14:04
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha valakinek kötődési zavara van, akkor minden ismerkedés sebeket okoz, ellenben a biztonságosan kötődők képesek kezelni az ismerkedéssel járó kockázatokat, fel tudják dolgozni a kudarcokat. Nem lehet mindent a többiekre fogni.

Ha te azt érzed, hogy felemészt a helyzet, akkor nem fogsz tudni segíteni neki, mert ez csak úgy lehetséges, ha nincsenek "elvárásaid", vagy nagyon-nagyon türelmes vagy. Ahogy írtam, ha vannak ÉVEID rá, akkor vágj bele, de közben neked is folyamatosan fejlődnöd kellene. (És ha képes veled fejlődni, akkor van remény. Ha nem képes, akkor hagyni kell. Kérdés, hogy tudod-e őt ÖNMAGÁÉRT szeretni, akkor is, ha éppen semmit nem nyújt számodra!)

2013. dec. 25. 14:18
 13/15 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy azzal a fiúval nem szünteti meg teljesen a kapcsolatot. Nem tiltja le Facebookon. Így aztán tényleg csak magát kínozza.
2013. dec. 25. 14:26
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem is ezen múlik. Ha nem lenne kötődési zavaros, akkor nem kéne letiltania, tudná a helyén kezelni a dolgot. (Én is kapcsolatban állok több exemmel, de képes vagyok tartani a három lépés távolságot, sőt, legutóbb szurkoltam az egyiknek, hogy összejöjjön egy csajjal.)
2013. dec. 25. 16:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Ennyire vagy elég nála. Egy barát vagy, akire mindig számíthat. Sajnos, ez van, és kár lenne így, vagy úgy magyarázni.
2013. dec. 26. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!