Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély rá hogy belém szeressen?
25 éves vagyok összejöttem egy 39 éves férfival. Ő az elején mondta hogy nem tud ígérni semmit stb. Én szerelmes vagyok. Már nagyon rég óta szeretem de csak 2 hónapja jöttünk össze. Mindig nála talizunk. Jól érzem magam vele jó a szex is,
Csak az zavar hogy kb. heti 2x találkozunk csak és mindig a lakásán. Szerintem ő tudja hogy én komolyabbat szeretnék.
Amikor az elején kijelentette hogy nem akar komoly kapcsolatot csak érezzük jól magunkat stb, akkor én már szerettem és belementem.
Van esély rá hogy idővel ő is komolyabb kapcsolatot szeretne. (eddig ez olyan szexkapcsolat + jól elvagyunk)
Hogyan hódítsam meg? Van értelme egyáltalán? Vagy teljesen reménytelen.
Nem merem mondani neki mert félek hogy akkor ez sem lesz. De ez már nekem kezd kevés lenni.
25L
Ha van már gyereke akkor kitudja vágyik-e még a közeljövöben hosszutávu kapcsolatra..
De én minden esetre irigyellek , annyira vágyom egy ilyen komolytalan kapcsolatra most ..
Nem tudom, hogy a csajok miert bonyolitjak ezt tul. Kijelentette mit akar, ugy is viselkedik veled, mit varsz, milyen jelet adjon?
En azt mondanam, nincs esely. Vagyis 90%, hogy csak dugni akar veled es kesz.
Ha te nem ezt akarod, akkor keress mast.
Persze ott a picinyke esely, de megeri annyi energiat es idöt belefektetni egy igen "lehetetlen" dologba?
Amugy a pasi nem lesz hibas, ha kidob, ö nyilt lapokkal jatszik. Ebben a korban alapbol nehezen valtozik meg valaki, es ha ilyenkor eldönti, hogy neki ez az eletstilus kell, akkor az el van döntve.
Kedves utolsó
Oké, igazad van. De én sem direkt szerettem belé. Eleinte jó volt nekem is annyi.
Most viszont jó lenne ha ő is...
Abban igazad van még hogy ennyi idősen nem nagyon lehet változni, ezt ő is mondta nekem hogy így milyen kényelmes meg jó.
Szerintem hosszútávon ez senkinek sem jó.
Mindenki ezt mondja. "Nem akartam, de beleszerettem". Tenylegesen MINDEN csaj ezt mondja hasonlo szituacioban.
Figyelj, ex-emnel is pont ugyanez volt mielött összejöttem vele. Ö sem akart beleszeretni, dehat olyan figyelmes es jo volt hozza, meg vacsorara is meghivta meg mar a jövö nyarat tervezgettek, hogy hova utaznak, meg a szex is jo volt, meg mar idös is volt, csak le akar telepedni elöbb vagy utobb es boldog vele es mert ugy erezte, hogy mar ez több es BLABLABLA.
De azt hiszed a pasi elmondta, hogy egy növel mar 15 eve együtt el es esze agaban sincs ott hagyni, de igy 2 növel pont jol erzi magat? Es amugy is mondta, hogy nem akar komolyat, de ö hozta fel a közös nyaralast, es persze az ilyen dolgokat a lanyok mindig mashogy latjak, mert azt hiszik az utolso törli az elsö kijelentest.
Pasik meg azt mondanak, hogy bullshitel össze-vissza, hogy megd@ghassa es megtarthassa a csajt.
Az a baj, hogy hiaba tudod a valaszt az egyertelmü kerdesedre, csak varod, hogy valaki a cukormazas megfejtest közölje amit hallani akarsz, de a szivbevago, hidegzuhany az, amit mar te is tudsz, mert különben nem jöttel volna ide, hogy feltedd a kerdest!
Semmi szemelyes reszemröl, nem akarok rosszat neked, söt, nem azert irok ilyen hosszan, mert jo kedvem van, egyszerüen nem akarom, hogy alom vilagban elj es utana evekig mergelödj ezen a pasin, hogy te azt hitted több lesz. Ha elvezed az együttletet akkor maradj vele, szabad, felnött nö vagy, csak ne hidd azt, hogy minden ugy lesz ahogy a mesekben szokott. Legalabb ne add fel magadat, ne sorold magadat kapcsolatba, ha valaki elhiv randizni ne legyen kidumad, hogy "bocs, de kapcsolatban vagyok", mert nem vagy abban! Hidd el, a pasi sem tenne meg erted, mert ahogy jön egy masik csaj akit agyba vihetne akkor azt meg fogja tenni, lehet most is csinalja, lehet az elmult 10 evben folyamatos vendegei voltak, akar egyidöben többen is. Es neki ez igy jo!
Köszi a hosszú és tartalmas választ.
Akkor lehet megpróbálok én is így hozzáállni, mármint lazán. Nem lesz könnyű.
Csak nem értem miért jó ez egy 39 éves pasinak. Meg akárkinek. szóval én naivan azt gondoltam hogy egy ennyi idő pasi már komoly. Ezek szerint nem.
Most akkor hagyjam ott? Vagy mondjam meg neki hogy nekem ez már kevés?
ne indulj ki sosem magadbol.
Olyan hülye 40-eseket ismerek, hogy arconcsapom neha magamat. Mindenki sajat erdekeit nezi, azt hogy "ezt meg hogy teheti?", az rajta mulik. En sem ertem valaki hogyan üt meg egy nöt vagy miert banik rosszul a gyerekevel, megis millio ilyen van, hiaba nem annak mutatjak kivül magukat.
Erettseg nem kortol függ... Nagyon nem!
Hogy hagyd e ott? Ezt csak te tudod eldönteni! En csak nagyon erösen azt tanacsolom, hogy ne zarjal ki senkit sem az eletedböl. Nyugodtan randizgass. De ha neked a jelenlegi helyzetben nem megy ez a kapcsolat akkor szaljal ki belöle. Bar tuti, hogy mindenfelet fog mondani a pasi, a leg mezesebb, mazosabb dolgot, a holdat is lelasszozza neked, de ha igy nem vagy boldog akkor legyen vege, mert egyre nehezebb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!