Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély, hogy a jövőben belém szeressen?
Figyelt kérdés
középiskolában már 4 éve szerelmes vagyok a lány osztálytársamba:mikor nem volt párkapcsolata bepróbálkoztam sikertelenül de mivel méltósággal fogadta a dolgot jóba lettünk. A 4 év alatt összesen 3x próbákoztam be és semmi ötletem nincs arra, hogy milyen taktikát váltsak mert nagyon oda vagyok érte és szerintem igazságos lenne,hogy 4 év kudarc után végre sikerülne. Mivel 5 évfolyamos a gimi még van bő 1 évem és szeretnék tanácsokat kérni,hogyan kerüljek ki a barát zónából.2013. márc. 31. 17:34
1/7 anonim válasza:
Nemhinném, hogy ha eddig nem sikerült akkor ezután fog ://
2/7 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy minden lehetséges, de attól még nem biztos sem az, hogy bekövetkezik, sem annak időpontja.
Egyébként hogy viselkedsz vele? Mennyit beszéltek? Barátilag mennyire jöttek ki jól egymással? Ez ilyen haveri kapcsolat, vagy tényleg az a szoros barátság, amikor mindent megbeszélték egymással, és együtt lógtok?
Amúgy szerintem is úgy lenne igazságos, ha sikerülne...
3/7 anonim válasza:
Szerintem ha látná, hogy jó elvagy nélküle is, egyedül is boldog, életképes, önálló akkor több esélyed lenne. Néha csak éreztetni kell a másikkal, hogy elveszíthet és fel tudna rád nézni.
4/7 A kérdező kommentje:
második: szoros barátság,azt nem mondanám,hogy mindent megbeszélünk egymással de elég sokat beszélünk.
2013. márc. 31. 18:35
5/7 anonim válasza:
Milyen okkal utasított vissza? Nem lehet, hogy még nem felejtett el valakit akkor?
6/7 A kérdező kommentje:
Azt mondta,hogy nem tudna úgy rám nézni mint boyfriendre
2013. márc. 31. 18:52
7/7 anonim válasza:
Hát, ha kerek perec kifejtette, hogy nem vagy az esete, akkor nem sok esélyed van..Szerintem jobban járnál, ha valaki mást keresnél és nem őt próbálnád meghódítani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!