Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy belém szeressen van rá esély?
pont így kezdődött a kapcsolatom a gyerekem anyjával, akibe szerelmes vagyok
egy futó kaland buliban, aztán félévig leszartam, ő rengeteg sms-t írt de én semmi, írtam h hagyjon békén
aztán elkezdtünk találkozgatni csak szex alapon és 2-3 hét és paff... azóta is
Van rá esély elméletileg, csak nagyon ne éld bele magad, hogy aztán koppanjál.
Te saját felelősségedre mennél bele ebbe a szexkapcsolatba.
Én nem az életkorodat ítélem meg, hanem a naivitásodat, amivel beleegyeznél ebbe a viszonyba, amiből nem biztos, hogy nyertesként fogsz kikerülni.
Amikor valaki egy ilyen kapcsolatba megy bele, akkor számolnia kell azzal, hogy lehet soha nem fognak kialakulni komoly érzelmek a másik részéről, tehát kizárólag erre alapozni és ezért kockáztatni butaság.
Mondanám, hogy te ismered magad és te tudod, hogy mi a jó neked, de kétlem, hogy ez így lenne. Ugyanis ha nem jön össze ez a szerelem, amiről te álmodozol, akkor nagyot fogsz zuhanni és valószínűleg egy időre elfog menni a kedved a pasiktól. Ezért kár fiatalon és LÁNYként ilyesmibe kezdeni, mert sokszor nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt ti elképzelitek. Éppen ezért, ezt a döntést még nagyon megbánhatod a későbbiekben és ez lesz az az ár, ami által megfogod tanulni, hogy egy szerelem nem a szexnél kezdődik ( a 2. válaszoló a bizonyíték arra, hogy vannak KIVÉTELEK, de ezek az esetek ritkábbak és egyáltalán nem garantálják azt, hogy neked is összefog ez jönni ).
Ha ennyire jobban tudod akkor minek tetted fel a kérdést?
Szerinted miért mondta hogy nem akar kapcsolatot és ajánlotta fel a szexet? Szerinted ezzel nyitna ha komolyat akarna? Szerinted ha komolyan akarna akkor fél évig csak addig jutna hogy írogat? 21 évesen egy 16 évesnek?
Persze hogy nem akar elengedni.Te vagy a tartalék
Ne áltasd magad.
Csa
Az életkorod miatt nemet mondanék egyértelműen. Remélhetőleg 16évesen még 1nél több fiúval nem volt szexuális kapcsolatod és ez a szexkapcsolat dolog nem erről szól. Mostanában mindenki úton útfélen szexkapcsolatban van és a többség ilyen "hátha belém szeret" hozzáállással vág neki, aminek nagy pofáraesés lehet a vége.
Tarthat téged jófej csajnak, de ha azt látja, hogy 16évesen neked OK a szexkapcsolat, abból az életben nem lesz semmi komoly. Ráadásul már elég hosszú ideje ismered ahhoz h ha akarna, akkor már komolyan akarna.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!