Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan érjem el, hogy belém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy belém szeressen van rá esély?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel Január 1-je óta szórakozunk ...és én bele estem találkozgattunk már kettesben is ..voltam fent már nála is de utána mondta h. legyen vége ...pedig én többet akartam ...azt mondta hogy ő még most senkivel nem akar komoly kapcsolatot ...de én tetszem neki és szeretnék tenni érte hogy belém szeressem ..azóta már találkoztunk megint voltam fent nála ..nem történt semmi komoly dolog ...ő azt akarja hogy olyasmi legyen köztünk mint pl. "barátság extrákal" és én bele egyeztem mert ez is több mintha semmi ...és szerintem eltudnám érni hogy belém szeressen ...ő is elérte nálam...még azt mondta hogy kikészítem mert még nem találkozott ilyen csajjal hogy nagyon bírja ezt bennem ...van esély rá hogy belém szeressen ? :D NORMÁLIS VÁLASZOKAT én: 16/L ő?21/F
2013. szept. 19. 17:16
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Ne haragudj de csak megdugni akar és te tálcán kínálod magad..
2013. szept. 19. 17:18
 2/8 anonim ***** válasza:
75%

pont így kezdődött a kapcsolatom a gyerekem anyjával, akibe szerelmes vagyok

egy futó kaland buliban, aztán félévig leszartam, ő rengeteg sms-t írt de én semmi, írtam h hagyjon békén

aztán elkezdtünk találkozgatni csak szex alapon és 2-3 hét és paff... azóta is

2013. szept. 19. 17:20
 3/8 anonim ***** válasza:
nem hinném :/
2013. szept. 19. 17:23
 4/8 anonim ***** válasza:
szóval szerintem ne csináld! De ha akarsz szexet, akkor nyugodtan, de érzelmeket ne várj!
2013. szept. 19. 17:26
 5/8 A kérdező kommentje:
De ő úgy viselkedik mint aki nem akar elengedni ...ő szokott rám írni ...meg minden ezért sem hagytam annyiban ..már rég lehetett volna sex ..ha csak azt szeretné akkor nem hajtana meg nem keresne több mint fél éve
2013. szept. 19. 17:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Van rá esély elméletileg, csak nagyon ne éld bele magad, hogy aztán koppanjál.

Te saját felelősségedre mennél bele ebbe a szexkapcsolatba.

Én nem az életkorodat ítélem meg, hanem a naivitásodat, amivel beleegyeznél ebbe a viszonyba, amiből nem biztos, hogy nyertesként fogsz kikerülni.

Amikor valaki egy ilyen kapcsolatba megy bele, akkor számolnia kell azzal, hogy lehet soha nem fognak kialakulni komoly érzelmek a másik részéről, tehát kizárólag erre alapozni és ezért kockáztatni butaság.

Mondanám, hogy te ismered magad és te tudod, hogy mi a jó neked, de kétlem, hogy ez így lenne. Ugyanis ha nem jön össze ez a szerelem, amiről te álmodozol, akkor nagyot fogsz zuhanni és valószínűleg egy időre elfog menni a kedved a pasiktól. Ezért kár fiatalon és LÁNYként ilyesmibe kezdeni, mert sokszor nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt ti elképzelitek. Éppen ezért, ezt a döntést még nagyon megbánhatod a későbbiekben és ez lesz az az ár, ami által megfogod tanulni, hogy egy szerelem nem a szexnél kezdődik ( a 2. válaszoló a bizonyíték arra, hogy vannak KIVÉTELEK, de ezek az esetek ritkábbak és egyáltalán nem garantálják azt, hogy neked is összefog ez jönni ).

2013. szept. 19. 17:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha ennyire jobban tudod akkor minek tetted fel a kérdést?

Szerinted miért mondta hogy nem akar kapcsolatot és ajánlotta fel a szexet? Szerinted ezzel nyitna ha komolyat akarna? Szerinted ha komolyan akarna akkor fél évig csak addig jutna hogy írogat? 21 évesen egy 16 évesnek?

Persze hogy nem akar elengedni.Te vagy a tartalék

Ne áltasd magad.

Csa

2013. szept. 19. 17:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Az életkorod miatt nemet mondanék egyértelműen. Remélhetőleg 16évesen még 1nél több fiúval nem volt szexuális kapcsolatod és ez a szexkapcsolat dolog nem erről szól. Mostanában mindenki úton útfélen szexkapcsolatban van és a többség ilyen "hátha belém szeret" hozzáállással vág neki, aminek nagy pofáraesés lehet a vége.

Tarthat téged jófej csajnak, de ha azt látja, hogy 16évesen neked OK a szexkapcsolat, abból az életben nem lesz semmi komoly. Ráadásul már elég hosszú ideje ismered ahhoz h ha akarna, akkor már komolyan akarna.

23N

2013. szept. 19. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!