Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van arra esély, hogy idővel belém szeressen?
Van egy lány akivel lassan 1 éve ismerjük egymást. Barátságnak indult, aztán amikor ott aludtunk egymásnál minél többet és romantikáztunk egyre biztosabb lettem abban, hogy teljesen bele szerettem. Viszont volt 2 eéve egy fiú az életében akin még mindig nem lépett túl, és akkor sem tudta feledni amikor velem volt. Hiába tettem ki érte szívem-lelkem. Mit csináljak szerintetek? Lassan kezdek bele őrülni. Azt mondta, hogy reméli, hogy sosem veszít el engem (barátilag).
Egyszer már mondta, hogy próbáljuk meg, de nem sikerült.
"Egyszer már mondta, hogy próbáljuk meg, de nem sikerült."
Mit próbáltatok, és miért nem sikerült?
Olyan nincs, hogy valaki nem lép túl a múltján. Vagy ha ez igaz, akkor forduljon szakemberhez, mert ha 2 év alatt nem tudott még kiheverni egy szakítást, akkor ott komoly problémák vannak!
Inkább az a bizonyos plusz hiányzik, de azt meg nem lehet erőltetni. Viszont "kapaszkodik" beléd ennek ellenére... itt bizony kötődési problémák vannak, amivel te nem sokat tudsz kezdeni... ezt neki kellene orvosolni - akár szakember segítségével - mert addig nem fog tudni SENKIHEZ biztonságosan kötődni, amíg ezen túl nem jut.
Én nem kockáztatnám a baráti kapcsolatot.
Ha volt próba neki nem tetszett akkor nem is fog, és ha újból megpróbáljátok annak a vége biztosan nem fog jól lezárulni. Örülj neki, hogy az első próba után még sikerült a legjobb barátok maradtatok.
"Mondta, hogy csak én tudok nevető görcsöt kihozni belőle."
Az sem mindegy, hogy sikerült ezt elérned. Józan humorral vagy magadból csináltál hülyét előtte. Az utóbbi ugyanis nem nagyon bejövős a nőknek.
# 9: Ez ennél bonyolultabb. Tudnál, HA ő hagyná, de ha nem hagyja, akkor a fejeden is pöröghetsz.
Egy elfogadó, támogató közegben az ember képes fejlődni, de ehhez nagyon-nagyon sok idő és türelem kell. Na meg persze érett személyiség, biztos kötődési stílus. Ha te magad NAGYON RENDBEN vagy, nincsenek lelki, kötődési problémáid, akkor tudsz segíteni a lánynak, de csak akkor, ha nem zárkózik el, és sok időt töltesz vele, nem vársz el tőle semmit, hagyod, hogy önmaga legyen, és folyamatosan olyan tükröt mutatsz neki, hogy ő elfogadható, szerethető, úgy, ahogy van. Ez azonban nagyon-nagyon-nagyon nehéz, és csak kellő érettséggel, türelemmel, önismerettel érdemes belevágni.
Ahhoz, hogy én erre képes legyek, először saját magamat kellett "rendberakni", szakember segítségével. Tehát az is egy megoldás, ha te tanulsz, fejlődsz, foglalkozol magaddal, de úgy készülj, ha emellett döntesz, hogy ez akár évekbe is telhet, mire megfelelő segítő lehetsz a kapcsolataidban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!