Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Visszaszerezném, jók a terveim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszaszerezném, jók a terveim?

Figyelt kérdés

kiderült, hogy az nap este amikor szünetet kértem csókolóztak. A csaj érzéseket keltett benne ezért dobott engem a fiú :\ küzdöttem érte pár napot de aztán nagyon össze vesztünk :S most nem beszélünk 5 napig mert elutazott. Azt mondta hogy a másik csajban az fogta meg , hogy az ő szülei nem szigorúak .. akármikor kimehet, bulizhat, akármikor ott aludhat . Az én szüleim szigorúak , apám katona . Amikor haza jön meg beszéltem vele, hogy elmegyünk moziba , mint barátok ! Szerintetek mi fog kisülni az együtt mozizásból ha 5 hónapig voltunk együtt ??

amúgy 18 éves vagyok

2013. dec. 21. 17:40
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Apám az nagyon nehéz eset :S de amíg nincs csávó akkor majd bemutatom :)
2013. dec. 23. 13:38
 32/35 anonim ***** válasza:

Apádnak egyik fiú sem lesz elég jó. Ne is őket mutasd be neki, hanem a középső ujjadat.

Ami a visszaszerzést illeti, hagyd a fenébe. Szép volt, jó volt, ennyi volt. Okulj belőle, és használd ezt a tudást a következő kapcsolatban. Ha most vissza is tudod szerezni, ideig-óráig tart csak, és akkora rombolást visz végbe az önbecsülésedben, ami hidd el, nem éri meg. Amikor egy nő visszasündörög, gyakorlatilag guminővé alázza magát. Ezt akarod?

2013. dec. 23. 15:44
 33/35 A kérdező kommentje:
bármit megtennék hogy vissza kapjam :\
2013. dec. 23. 16:11
 34/35 anonim ***** válasza:

Miquel-nek:

Na és amikor egy férfi sündörög vissza?

Akkor ő lesz a "gumiférfi"???

Jajj valami azt sugallja ,hogy nem...

2013. dec. 23. 21:16
 35/35 anonim ***** válasza:

Akkor ő lesz a "gumiférfi"???

Jajj valami azt sugallja ,hogy nem...

Nem. Műfarok.

2013. dec. 24. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!