Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszaszerezném, jók a terveim?
kiderült, hogy az nap este amikor szünetet kértem csókolóztak. A csaj érzéseket keltett benne ezért dobott engem a fiú :\ küzdöttem érte pár napot de aztán nagyon össze vesztünk :S most nem beszélünk 5 napig mert elutazott. Azt mondta hogy a másik csajban az fogta meg , hogy az ő szülei nem szigorúak .. akármikor kimehet, bulizhat, akármikor ott aludhat . Az én szüleim szigorúak , apám katona . Amikor haza jön meg beszéltem vele, hogy elmegyünk moziba , mint barátok ! Szerintetek mi fog kisülni az együtt mozizásból ha 5 hónapig voltunk együtt ??
amúgy 18 éves vagyok
ott röhögném ki:D
iskolába jársz, nem? akkor később jössz haza, mert suli után még letudsz egy randit:D
mit tud tenni? kérdezd meg tőle, hogy kié az az élet, aki itt zsatty néven fut! az övé, vagy a tiéd? mert ha nem az övé, akkor ne szabja meg, hogy mikor kell legyél szerelmes, és mikor kelljen pisilned...
Persze,persze.Amikor a nők akarják "visszakapni" álmaik pasiját,akkor mindent lehet?. No ne akarjál te semmiféle pasit visszakapni!
Nincs bocsánat!
Szeritem előbb meg kéne oldani, hogy faterod bízzon benned jobban. Mert elvileg innen ered a baj..
Bemutattad neki már a srácot? Mert látatlanban őt is megértem, ha félt... harcolj ki több szabadságot, de ne vitával mert az eddig írtakból úgy gondolom úgysincs sok esélyed. Győzd meg, szenvedj meg vele, hogy elengedjen, ill ha lehet mutasd be neki a srácot hogy lássa kivel hova mész. Mert most hiába akarod visszaszerezni, ha a probléma gyökere még megvan.. ami pedig nem a srác hanem a szigor amibe születtél.
Sok sikert, kellemes ünnepeket!
nem menne ... :S sokat próbálkoztam. A fiút nem mutattam be neki , de akkor még jobban nem engedett volna el .
nem értem , most mutassam be amikor nem vagyunk együtt ? :O
köszönöm, viszont kívánom ! :)
Tanuld meg kezelni az öreg harcost. Nekem a nagyapám nagyon hasonló, de őt is megtanultam kezelni, már egészen engedékeny... velem!!
És ha nem mutatod be a palit, akkor sose fog elengedni vele, a felnőttek már csak így gondolkoznak. Ha odaviszel vkit, aki szimpatikus neki, akkor nagyobb esélyjel fog elengedni akárhova is.
Ha meg nem mert nem a válasza, akkor szépen forrongani kell, és egyre csak tágítani a határokat. Amíg el nem érsz egy olyan állapotot, ami már kellemesnek tekinthető..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!