Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Visszaszerezném, jók a terveim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszaszerezném, jók a terveim?

Figyelt kérdés

kiderült, hogy az nap este amikor szünetet kértem csókolóztak. A csaj érzéseket keltett benne ezért dobott engem a fiú :\ küzdöttem érte pár napot de aztán nagyon össze vesztünk :S most nem beszélünk 5 napig mert elutazott. Azt mondta hogy a másik csajban az fogta meg , hogy az ő szülei nem szigorúak .. akármikor kimehet, bulizhat, akármikor ott aludhat . Az én szüleim szigorúak , apám katona . Amikor haza jön meg beszéltem vele, hogy elmegyünk moziba , mint barátok ! Szerintetek mi fog kisülni az együtt mozizásból ha 5 hónapig voltunk együtt ??

amúgy 18 éves vagyok

2013. dec. 21. 17:40
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Az, hogy valaki katona, meg, hogy egy p.cs az két külön dolog.

Lehet egy szülő szigorú, de amikor már túlzásba viszi az már nem egészséges.

Itt nem tudom szigor alatt mit értesz.

Egyébiránt ha őt az fogja egy csajban, hogy ott laza a póráz és bármikor el tudja intézni a reggeli sz.rását a csajnál az valahogy nem oké.

De az tény, hogy ha a szüleid esetleg túl szigorúak és múltszázadi szellemben kívánnak nevelni téged, az is ijesztő lehet egy korod-beli srácnak.

Kicsit részletezni kéne a dolgokat, elsősorban azt, hogy miért is kértél szünetet...

2013. dec. 21. 18:14
 12/35 Tihyanyi Bogi válasza:
Én azért elmennék, hogy kiderítsem hogy tényleg menne-e 5 hónap után ez a barátság dolog. Ha ilyen sokáig együtt voltatok, akkor az nem mehetett ki belőle ilyen hamar. Szerintem érdemes lenne elmenned.
2013. dec. 21. 18:15
 13/35 A kérdező kommentje:

rendben mindent megteszek !!! :) vagyis próbálok ! tudom, hogy megéri érte bármit megtennem , és ha látja hogy komolyan gondolom, akkor észhez tér .

persze, hogy nem barátilag akarom elhívni :D újra megakarom hódítani

2013. dec. 21. 18:16
 14/35 anonim ***** válasza:
5 hónap az lófütty, nem is egészséges ennyi idő alatt veszekedésig jutni..
2013. dec. 21. 18:17
 15/35 anonim ***** válasza:

Így nem fog értékelni, ha te harcolsz érte.. és ne legyél ló helyetti szamár..!

5 nap nem oszt nem szoroz.. ha meg k..vát akar maga mellé egészségére.

Szerintem kár erőltetni. Ha akar vmit megkeres, ha nem akkor meg értelmetlen a kapcsolat..

18F

2013. dec. 21. 18:26
 16/35 anonim ***** válasza:
miért akarsz ilyen fiút visszaszerezni? én örülnék hogy elment akit vinni lehet vigyék is
2013. dec. 21. 19:31
 17/35 A kérdező kommentje:

r1n : nem fogják fel hogy milyenek.. olyan mintha börtönbe élnék. ! nem mehetek bulizni, nem is pasizhatnék (apa nem tudott exemről) szóval börtön.

Azért kértem szünetet mert pénteken úgy láttam hogy már kezd újra olyan lenni a kapcsolatunk mint régen és csak az kellett, hogy változtassak magamon, ne féltékenykedjek stb...

Bogi :én se tartom elképzelhetőnek, hogy ilyen gyorsan :S

azért akarom vissza szerezni , mert szeretem :)

2013. dec. 21. 20:50
 18/35 Tihyanyi Bogi válasza:
Sok sikert hozzá. Nagyon drukkolok neked :)
2013. dec. 21. 21:08
 19/35 anonim ***** válasza:
egyébként 18 vagy.. mi van, ha azt mondod apádnak, hogy van pasid? szobafogságra ítél? mi köze hozzá? mivel büntet, ha mégis pasizol? mit gondol, mit kéne csinálnod akkor?
2013. dec. 21. 21:37
 20/35 A kérdező kommentje:
igen...szoba fogság. meg nem mehetek sehova még jobban.
2013. dec. 21. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!