Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnam ravezetni az exem h rajojjon h en mindent megadtam neki es h szeret? Tobbi lent
Én is voltam ilyen helyzetben. Teljesen elrontottam a dolgot azzal, hogy nyomultam. Ma már teljes az ignorancia.
Akkor is tanácsolták nekem, de nem hallgattam rá, hogy ezt úgy lehet, hogyha teljesen elveszít, illetve látja, hogy milyen jól megvagyok nélküle. Csak így tudja belátni, hogy hú mit veszített.
A nő olyan,hogy nehezen bocsájt meg,és könnyen felejt.
Mármint könnyen túlteszi magát rajtad,de ha vissza akarod szerezni,akkor akkor még az is eszébe fog jutni ami meg sem történt.Ne gondold azt kiskomám,hogy majd nők jobban tudnak neked nőügyekben segíteni.Persze párkapcsolati kérdésekben előszeretettel játtsza meg minden nő a mindent tudó bábát,és adnak neked érzelgős tanácsot akkor is ha nem kéred.Csak épp a nők azt nem tudják magukról,hogy mindegyikőjükben ott motoszkál az "ösztönlény",és legbenső indíttatásuk az,hogy ellökjenek téged a másik nősténytől.
Szokták mondani: a nő macska,a férfi kutya .
A kutyát lehet idomítani parancsra bírni, de a macskát nem. A macska ösztönlény, csak terelgetni lehet, de ha nem kell neki a kajád,akkor ha belepusztulsz sem fogja megkajálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!