Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám rávezetni a páromat arra, h. többet bókoljon?
Szerintem majd fogja mondani élőben is!Egyenlőre még biztos zavarban van élőben és tényleg csak elfelejti!De nagyon rendes tőle,hogy utólag telefonban megemlíti direkt! Szerintem ez is elég bőven!Majd alakul:)
Ha legközelebb találkoztok,akkor mondhatod neki te is, hogy elegáns vagy,vagy jó a pólód ilyesmi.Ezek után majd dícsérni fog ő is sűrűbben!
Nem fogja mondani. A legutolsó párommal emiatt is mentünk szét többek között pénteken. Azt mondta, hogy nekem csak az egomat kell növelni, arra meg ő nem képes. Már nem is bánom, hogy vége.
Vigyázz ezzel...
24/N
Mondjuk ez biztos emberfüggő. Találkoztam én olyan sráccal is, aki nem akart tőlem semmit, de ha találkoztunk, mondta, h. milyen csinos vagyok. De állítása szerint ő nagyon szeret bókolni a lányoknak/nőknek.
A barátom tudom, h. szépnek lát, szóval érzem, csak hát örülnék, ha mondaná is. De persze nem akarom erőltetni, nem akarok úgy járni, mint az 5. válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!